USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Serdar Dursun: Tarihin en iyi on numarası Mesut Özil'le çok iyi anlaşacağız

Fenerbahçe'nin yeni transferi Serdar Dursun, Alman Bild Gazetesi'ne geniş bir röportaj verdi. Mesut'la çok iyi ikili olacağını vurgulayan Serdar, 'Mesut Özil gibi harika bir oyuncuyla oynamak çok özel. Tarihin en iyi on numaralarından birisi arkamda oynayacak ve bana pas atacak. Bu ha

Serdar Dursun: Tarihin en iyi on numarası Mesut Özil'le çok iyi anlaşacağız
27-06-2021 15:02
Google News

Sarı-Lacivertliler'in yeni forveti Serdar Dursun, Alman Bild gazetesine transfer süreci ve hedefleri hakkında röportaj verdi.

İşte Dursun'un ifadeleri:

"ÇOK FAZLA TEKLİF VARDI"

"Transferde birçok seçeneğim vardı. La Liga, Serie A, Bundesliga, Çin, Dubai, Belçika, Polonya gibi ülkelerden teklif geldi. Fakat Fenerbahçe çok özel. Stada birçok kez gittim. Eşim ve ailem her zaman Fenerbahçe taraftarıydı. Teklif gelmesi çılgıncaydı. Bu yüzden hala tüylerim diken diken oluyor.

"MESUT'LA OYNAMAK HARİKA OLACAK"

Mesut Özil gibi harika oyuncularla oynamak çok özel. Tam arkamda oynayacak ve bana pas atacak. Mesut Özil, tarihin en iyi 10 numaralarından biri. Bu harika olacak.

"GALATASARAYMAÇINI İPLE ÇEKİYORUM"

Başkanlık seçimleri sonrasında teknik direktör açıklanacak. Galatasaray ile oynayacağımız derbi yılın en büyük maçı olacak. İstanbul'da iki yıl yaşamıştım, bu yüzden yolumu çok iyi biliyorum. Taraftarlar için inanılmaz bir maç. Almanya'da taraftarlar bir restoranda birbirlerini gördüklerini saygı duyarlar. Fakat Türkiye'de o an ortam hemen ısınabilir.

"50 BİNDEN FAZLA MESAJ ALDIM"

Fenerbahçe'ye gelmeden önce 18 bin takipçim vardı şimdi 100 binin üzerine çıktı. Bu çok daha fazla olacak. İmzadan sonra 50 binden fazla mesaj aldım.

"YEDEK OTURMAYA GİTMİYORUM"

Fenerbahçe'ye oynamak için gidiyorum. Yedek oturmak için değil. Ligde, Avrupa'da oynamak ve daha sonra Milli Takım'a gitmek istiyorum. Bu çok heyecanlı olacak.

"BURAYA GELMEK MUCİZE"

En iyi teklif Fenerbahçe'den mi geldi?" sorusuna yanıt veren Serdar Dursun, "Maddi olarak değil. Fakat herkes Fenerbahçe'de oynayamaz. Darmstadt'tan Fenerbahçe'ye gitme ihtimali zayıf, hatta bir mucize."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?