USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Şenol Güneş: 'Şampiyonlar Ligi dünyaya açılan bir pencere'

Şampiyonlar Ligi'nin önemli bir organizasyon olduğunu belirten Şenol Güneş, "UEFA Şampiyonlar Ligi, hem futbol olarak hem de insan olarak dünyaya açılan bir pencere" dedi. Güneş, finalin İstanbul'da oynanmasının, ülke olarak dünya pazar payındaki yerini de arttıracağını sö

Şenol Güneş: 'Şampiyonlar Ligi dünyaya açılan bir pencere'
07-05-2021 22:51
Google News
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, 29 Mayıs'ta İstanbul'da oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finali öncesi açıklamalarda bulundu. Şampiyonlar Ligi'nin kulüpler düzeyindeki futbolun en üst seviyedeki mücadelesi olduğunu belirten Güneş, "Futbol adına kalitenin zirvelere çıktığı, futbol beğenisinin arttığı ve hem maddi hem de seyirci açısından daha çok katılımın olduğu bir turnuvadır. Dolayısıyla böylesine bir turnuvada yer almak önemlidir.

Maalesef Türkiye olarak UEFA Şampiyonlar Ligi'nin grup aşamasına sadece tek takımla doğrudan katılabiliyoruz. Tek takımla katılmamızın yanında gruplardan sonra bir üst tura da katılmakta zorluk çekiyoruz ve seyirci konumuna geçiyoruz. En azından izlemeyi en iyi şekilde yapmak gerekiyor. İki sene önce UEFA çatısı altındaki maçlardan UEFA Süper Kupa Türkiye'de Beşiktaş'ın sahasında oynanmıştı. Şimdi de UEFA Şampiyonlar Ligi finali Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Federasyon oldukça büyük bir hazırlık yaptı. Umarım UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde en güzel maç ortaya çıkar diye bekliyorum" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?