USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Şenol Güneş: Bunların bize ders olması lazım

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Letonya ile 3-3 berabere kaldığımız mücadele sonrası takımına güven aşıladı.

Şenol Güneş: Bunların bize ders olması lazım
01-04-2021 12:56
Google News

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Bu gece çok ciddi hatalarımız oldu mu, evet ne yazık ki oldu. Bunlardan ders çıkarmalıyız. İlk periyodu çok daha iyi bitirebilirdik. Ama üç maç üzerinden baktığımız zaman gruplara iyi başladık diyebiliriz. Üzülmenizi istemiyorum. Başınızı dik tutun” dedi.

Dünya Kupası yolunda Hollanda, Norveç ve Letonya maçlarından 7 puan çıkartan ve liderlik koltuğuna oturan A Milli Futbol Takımı'nda, Teknik Direktör Şenol Güneş, maç sonrası futbolcularına güven aşıladı.

Sadece Letonya maçı üzerinden değil oynanan üç karşılaşma üzerinden genel bir değerlendirmede bulunan deneyimli teknik adamın, “Letonya maçında çok ciddi hatalarımız oldu mu evet ne yazık ki oldu. Bunların bize ders olması lazım. Hangi maç olursa olsun asla oyun bitmeden rehavete kapılmamalıyız. İlk periyodu çok daha iyi bitirebilirdik. Ama üç maç üzerinden baktığımız zaman gruplara iyi başladık diyebiliriz. Üç maçta artılarımız da var eksilerimiz de. Bu eksileri nasıl daha iyi oluruz diye kullanacağız. Ben üzülmenizi istemiyorum. Başınızı dik tutun. Daha çok çalışmalıyız. Hep birlikte oyunumuzu çok daha ileriye taşıyacağımıza eminim” ifadelerini kullandığı bildirildi.

KAYNAK : Milliyet
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?