USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Selahattin Kaplan, Türkiye İhracatçılar Meclisi yönetimine girdi

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçılar Birliği sektör Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan, Türkiye İhracatçılar Meclisi yönetimine girdi.

Selahattin Kaplan, Türkiye İhracatçılar Meclisi yönetimine girdi
12-07-2018 12:31
Google News
Gaziantep’te ve Kilis’te büyük hizmetlerde bulunan ve bölgede tanınan iş adamlarından Selahattin Kaplan’a önemli bir görev daha verildi. Kaplan, Türkiye İhracatçılar Meclisi yönetimine girdi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi yönetimine giren diğer isimler ise şöyle:



TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ (TİM)

Türkiye İhracatçılar Meclisi, bölgesel ve sektörel bazda faaliyet gösteren 61 ihracatçı birliğini, 27 ihracatçı sektörü, ihracatçılara ve ihracatçı birliklerine hizmet veren 13 Genel Sekreterliği ulusal ve uluslararası düzeyde temsil etmektedir. Sektörler Konseyi üyeleri, 61 ihracatçı birliğinin delegelerinden oluşan TİM Genel Kurulu’nda, her sektör için sektörün kendi delegeleri tarafından, yine bu delegeler arasından seçilen birer asil üyeden oluşmaktadır. TİM Başkanı, Sektörler Konseyi asil üyeliğine seçilenler arasından, tüm delegeler tarafından seçilmektedir. TİM Yönetim Kurulu üyeleri ise, Sektörler Konseyi’nin ilk toplantısında, kendi üyeleri arasından belirlenmektedir.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?