USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şehitkamil’den pazarcı esnafına yelek ve kimlik kartı

Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki pazarcılara, üzerinde fotoğraflarının, faaliyet gösterdikleri alan, yer ve kimlik bilgilerinin yer aldığı tanıtım kartları ve yelek dağıttı.

Şehitkamil’den pazarcı esnafına yelek ve kimlik kartı
30-11-2015 13:05
Google News
Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 9 uzay çatılı pazar yeri ve 8 açık pazar yerinde sebze-meyve, tuhafiye, kuruyemiş, şarküteri, olmak üzere bin 87 esnafa tanıtım kimlik kartı ve yelek dağıtımı yapıldı. Dağıtılan kimlik kartlarıyla hem vatandaşların güven içinde alışveriş yapabilmelerini hem de zabıta ekiplerine denetim kolaylığı sağlamayı amaçlanıyor. Yapılan uygulamadan memnun kaldıklarını dile getiren pazarcı esnafı,  “Şehitkamil Belediyemizin yapmış olduğu bu çalışmayı hem biz pazarcılar açısından hem de müşteriler açısından olumlu buluyoruz. Pazarlarımız daha nizami ve kullara uygun şekilde olarak yönetilecek. Vatandaşlarımız her hangi bir sıkıntı yaşadığında alışveriş yaptığı pazarcının kimlik kartıyla şikayetini kolay bir şekilde Zabıta ekiplerine dile getirebilir. Bunun yanında her pazarcıda nizamlara uyarak daha doğru bir şekilde hareket edecektir. Dağıtılan yelekler ise her pazarcının tek tip olması daha kolay bir şekilde tanınmasına neden olacak. Gelen müşteri kiminle muhatap olacağını bilir. Şehitkamil Belediyemize yapmış olduğu bu uygulamadan dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.


DAĞITILAN KİMLİK KARTLARIYLA ESNAFLAR MÜŞTERİSİNE KARŞI DAHA DİKKATLİ OLACAK



Pazar yerine alış veriş yapmaya gelen vatandaşlar ise Şehitkamil Belediyesinin yapmış olduğu bu uygulamayı olumlu bulduklarını ifade ederek, “Belediyemizin yapmış olduğu bu çalışma gerçekten de olumlu bir çalışma. Çünkü, her esnaf daha dikkatli bir şekilde satışlarını yapacak. Bir müşteri sorun yaşadığı esnafın kimlik bilgileriyle rahat bir şekilde şikayet etme kolaylığı yakalayacak. Bunun için de her esnaf, müşterisine karşı daha dikkatli olacak. Buda hem bizler için hem de pazarcı esnafı için güzel olacak. Ayrıca dağıtılan tek tip yelekler ise yine biz müşterilerin kimin esnaf kimin vatandaş olduğunu anlamak için güzel bir uygulama. Bu vesileyle alışveriş yapacağımız esnafı kolaylıkla tanıyabileceğiz ve işimizi kolaylaştıracak” diye konuştular.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?