USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Şehitkamil 3 puanla döndü 1 - 2

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Şehitkamil Belediyespor, deplasmanda Şanlıurfa 11 Nisanspor’u Oğulcan ve Mustafa’nın attığı gollerle 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Şehitkamil  3 puanla döndü  1 - 2
24-10-2016 12:41
Google News
TFF BAL Ligi 2. Grup’ta çıkışını süründüren yeşil- siyahlılar, Şanlıurfa deplasmanından galibiyetle döndü. 40. dakikada Oğulcan Dinç ve 73’te de Mustafa Avcı’nın  kaydettiği gollerle 3 puanı cebine koyan Şehitkamil’de moraller yerinde.

 KELEŞOĞLU: HEDEFE ADIM ADIM YAKLAŞIYORUZ

’"

 

Maç sonu değerlendirmesinde bulunan yeşil- siyahlı kulübün antrenörü Yalçın Keleşoğlu, “Yönetimimizle, teknik ekibimizdeki hocalarımızla, futbolcularımızla sonuna kadar galibiyete inanarak yeşil- sahada ki yerimizi almıştık. Özelikle ikici yarıda sergilediğimiz futbolla galibiyeti hak ederek elde eden taraf olduk. Kazanılan her puan, her galibiyet bizi hedefimize bir adım daha yaklaştırıyor. Ben galibiyete emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte lige kalan maçalara konsantre olacağız. Taraftarlarımızdan desteklerini sürdürmelerini arzu ediyoruz" şeklinde konuştu. MUSA BAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?