USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şehidimizle ilgili acı detay...

Hakkari ili Şemdinli ilçesinde üs bölgesine PKK’lı teröristlerin saldırısında yaralandıktan sonra tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde şehit olan 25 yaşındaki sözleşmeli er İbrahim Halil Çetinkaya’nın Gaziantep’teki ailesine acı haber verildi. Şehit İbrahim Halil Çetinkaya’nın 5 gün sonra izne geleceği bildirildi.

Şehidimizle ilgili acı detay...
13-09-2017 11:33
Google News
Hakkari ili Şemdinli ilçesinde üs bölgesine terör örgütü tarafından yapılan havan saldırısında yaralanan Gaziantepli Piyade Sözleşmeli Er İbrahim Çetinkaya şehit oldu. 

10 Eylül de gerçekleşen saldırıda yaralanan Piyade Er İbrahim Halil Çetinkaya kaldırıldığı Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybederek şehit oldu.

Şehadet haberinin ardından Çetinkaya ailesinin Selimiye Mahallesi’ndeki evi ve sokağa Türk bayraklarıyla donatıldı. Yakınlarının taziyeye geldiği şehit ailesinin evinin bulunduğu sokağa çadır kuruldu ve sağlık ekipleri de de hazır bekletildi.

Vatani görevini tamamlayıp, 3 yıl önce sözleşmeli er olarak göreve başlayan şehit İbrahim Halil Çetinkaya’nın 6 kardeşinin olduğu ve 5 gün sonra izne geleceği bildirildi.

Şehit sözleşmeli er Çetinkaya’nın cenazesi ikindi namazının ardından düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?