USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Savaşın karanlık boyutu: Ukrayna'da vuruldu, ABD'de gömüldü!

ABD ordusunda özel kuvvetler personeli olarak görev yapıp Irak işgaline de katılan askerlerden Yüzbaşı Paul Kim'in Ukrayna'da öldüğü, Teksas'ta gömüldüğü öğrenildi. ABD'li Kim'in Ukrayna'daki savaşa hangi vasıfla katıldığı ise muamma.

Savaşın karanlık boyutu: Ukrayna'da vuruldu, ABD'de gömüldü!
06-11-2022 12:49
Google News

Rusya ile Ukrayna arasında 24 Şubat 2022'den bu yana devam eden savaşta Batılı ülkelerin askerleri de boy gösteriyor.

Haziran ayında Rus güçlerine esir düşen Ukrayna ordusu askerlerinden Alexander John-Robert Drueke’nin, ABD Silahlı Kuvvetleri Kimyasal Savaş Kolordusu mensubu bir kimyasal silah uzmanı olduğu ortaya çıkmıştı.

5 Ekim'de Ukrayna’nın güneyindeki Herson bölgesindeki çatışmalarda ise, Amerikan ordusunda hava indirme ve özel kuvvetler personeli olarak görev yapmış emekli Yüzbaşı Paul Lee Kim'in öldürüldüğü açıklandı. Odatv4.com'un haberine göre; Ukrayna ordusu saflarında çatışırken ölen Paul Kim'in cenazesi için memleketi Teksas'ta tören düzenlendiği bildirildi.

Rusya-Ukrayna savaşında ölen Paul Kim'in, ABD’nin Irak işgaline katıldığı ve 10 yıldan fazla Amerikan ordusında kaldığı kaydedildi. Paul Kim’in ABD ordusundan ne zaman ayrıldığına dair bilgi ise paylaşılmadı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?