USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Şansa Bırakmayalım!

Spor Toto 1. Lig’in 33. Hafta maçında Gazişehir Gaziantep bugün Balıkesirspor’u konuk ediyor. Geçen hafta ilk iki şansını kaybeden kırmızı siyahlılar güçlü rakibini yenerek Play-Off’u garantilemek istiyor.

Şansa Bırakmayalım!
28-04-2018 10:00
Google News
Kalyon Stadyumu’ndaki mücadele saat 15.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Kadir Sağlam yönetecek.

 

Gazişehir Gaziantep bugün oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde yapılan son antrenmanda takımın oldukça hırslı ve istekli olduğu gözlendi. Kırmızı siyahlılar kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

 

ÖNEMLİ BİR MAÇ

 

Teknik direktör Erkan Sözeri karşılaşmanın kolay geçmeyeceğini belirterek, “Kazanmak için ne gerekiyorsa sahada yapacağız” dedi. Sözeri, “Balıkesir ekibini yenerek bu kulvara adımızı yazdırmak. Sonrasında ise ikinci yarıda yakaladığımız serileri play-off maçlarına da taşımak olacak. Kadro kalitemiz, oyun şeklimiz belli, çok iyi bir oyun tarzımız var. Güçlü bir oyun tarzına sahibiz. Play-off’ta başarılı olacağımıza inanıyorum. İlk ikiye kalamamak bizi kesinlikle olumsuz etkilemeyecek, dik durup yolumuza devam edeceğiz. Taraftarımızın da desteğiyle bu yolu sevinçli tamamlayacağız. Artık hiçbir maçımızın geri dönüşü olmayacak. O yüzden taraftarımıza da büyük iş düşüyor” dedi.

telgraf
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?