USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Şahinbey Ampute'nin başarı hikayesi

Kurulduğu günden bu yana birçok başarıya imza atan Şahinbey Ampute Futbol Takımı, başarılarına bir yenisini ekleyerek Avrupa Ampute Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu. Şampiyonluğun tesadüf olmadığını belirten teknik direktör ve oyuncular, başarının en büyük sırrının Şahin

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Şahinbey Ampute'nin başarı hikayesi
30-05-2021 16:02
Google News

Lig şampiyonluklarının yanına bir de Avrupa Ampute Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu ekleyen Şahinbey Ampute Futbol Takımı, yeni başarılara imzalar atmak için hazırlıklarına devam ediyor. Şampiyonlukların sırrını anlatan teknik direktör Halil İbrahim Köprülü ve oyuncular, başarılardaki en büyük payın Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na ait olduğunu ifade ettiler.

Tahmazoğlu: “İyi bir futbolla şampiyon olduk”

Turnavının Türkiye'de yapılmasını sağladığı için Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür eden 51 yaşındaki deneyimli teknik adam Halil İbrahim Köprülü, “Artık her türlü büyük kupaları kazandık. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na Avrupa Ampute Şampiyonlar Ligi'ne ev sahipliği yapalım dedik. Başkanımız da kabul etti ve süreç böyle başladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?