USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

SAHİPSİZ BIRAKTILAR

Gaziantepspor’lu oyuncular, Gazişehir Gaziantep galibiyeti sonrasında çok zor şartlarda çalıştıklarını ve takımlarının sahipsiz bırakıldığını söyledi.

SAHİPSİZ BIRAKTILAR
22-08-2017 11:12
Google News



BİZE DESTEK OLMUYORLAR

 

Gaziantepspor’un en tecrübeli ismi olan Şenol Can ise çok zor dönemden geçtiklerinin altını çizdi.Bu takımın yok olmaması için destek verilmesini gerekitğini söyleyen Can, ”Bizi çağırdılar bizde geldik. Çok genç pırıl pırıl arkadaşlarımız var. Çok zor dönemlerden geçiyoruz. Kamp yapamadık, antrenman yapamadık ama çocuklar pırıl pırıl. Buradan büyüklerimize bu takıma el atmalarını istiyorum. Bu takım yok olmasın. Çok iyi niyetli insanlar var burada. Biz çok zor durumdayız. Çok zor maça hazırlandık. Valimize ve belediye başkanımız bize yardım etsinler. Bu kulübü tek başına bırakmasınları. Gazişehir’e verdikleri desteğin yarısını bize verseler bu kulüp eski günlerine döner” dedi.

 

YARDIM BEKLİYORUZ




Serhan Yılmaz ise şehrin büyüklerinden yardım beklediklerini söyledi.”Bugün bu maçın en önemli faktörü inanmak ve mücadeleydi. Tüm takım eşşsiz bir mücadele yaptık. Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsin. Şehrin bu kulübün arkasında durması gerekiyor. Sonuçta 40 seneyi aşkın bu şehrin takımıyız. Rakibin bir önemi yoktu, kazandık. Mutluyuz. Düzgün bir kamp süreci geçiremedik. Gerçekten çok zor şartlarda antrenman yaptık. Şehirden ve şehrin büyüklerinden destek bekliyoruz.”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?