USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Şahinler Galibiyete Odaklandı

Spor Toto Süper Lig’de Gaziantepspor, Cumartesi günü evinde ağırlayacağı Atiker Konyaspor’u mağlup ederek taraftarının gönlünü almayı hedefliyor.

Şahinler Galibiyete Odaklandı
18-11-2016 17:48
Google News
Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında sahasında Atiker Konyaspor’u konuk edecek olan Gaziantepspor, ilk 3 mücadelesi veren rakibi karşısından zaferle ayrılarak taraftarına 3 puan armağan etmek istiyor. Kamil Ocak Stadı’nda saat 13.30’da oynanacak olan karşılaşmada hakem Hüseyin Göçek düdük çalacak. Kırmızı-siyahlılarda, sakatlığı bulunan Davy Angan yarınki maçta forma giyemeyecek.Gaziantepspor’da sakatlıktan yeni çıkan Orkan Çınar, Bruno Motta, Nabil Ghillas ve Muhammed Fatau’nun ise oynayıp oynayamayacakları, maç günü yapılacak son kontrollerden sonra netlik kazanacak.

’"



2 İSİM KART SINIRINDA

 

Bu arada Gaziantepspor’da, Konyaspor karşılaşması öncesinde 2 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Kırmızı-siyahlılarda Bart van Hintum ve Davy Angan’ın 3’er sarı kartı bulunuyor. Davy Angan, sakatlığı nedeniyle yarınki maçta forma giyemezken; Bart van Hintum ise yarın ki maçta sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek. MUSA BAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?