USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Rumen teknik direktör hakkında iddialar kafa karıştırdı: Basın önünde yalandan ağlıyor

Rumen teknik teknik direktör Marius Sumudica'nın eski tercümanı Oğuzhan Erdoğmuş'tan itiraflar peş peşe geldi. Sumudica'nın birçok konuda rol yaptığını, basın önünde yalandan ağladığını dile getirdi. Erdoğmuş, 'Gaziantep'ten ayrıldığı gün, yardımcısı bana 'yala

Rumen teknik direktör hakkında iddialar kafa karıştırdı: Basın önünde yalandan ağlıyor
13-10-2021 15:17
Google News

Yeni Malatyaspor ile anlaşan Marius Sumudica'nın eski tercümanı Oğuzhan Erdoğmuş'tan bomba iddialar geldi. Medyatik halleriyle bir hayli popülerleşen Sumudica'nın 'rol' yaptığı öne sürüldü.

Sumudica tam oyuncu çıktı! Basın toplantısındaki yalan gözyaşlarını en yakını ifşa etti

"YALANDAN AĞLADI"

Gaziantep FK'dan ayrıldığı gün yaptığı basın toplantısında ağlamasının yalan olduğunu söyleyen Erdoğmuş, "Basın toplantısına giderken yardımcısı bana, 'Oğuz dikkat et yalandan ağlayabilir' dedi. Ve dediği olunca ben de kendimi tutamayıp gülmeye başladım. Videolarda da görebilirsiniz" diye konuştu.

Sumudica tam oyuncu çıktı! Basın toplantısındaki yalan gözyaşlarını en yakını ifşa etti

"BANA YALVARDI"

Oğuzhan Erdoğmuş, "Sumudica bana da terbiyesizlik yaptı. Romanya'da iken beni her gün arıyordu. Bana iş bul diye adeta yalvardı, Yeni Malatyaspor ile anlaştıktan sonra mesajıma cevap vermedi" ifadelerini kullandı.

Sumudica tam oyuncu çıktı! En yakını basın önünde söylediği yalanları ifşa etti Rumen teknik direktör hakkında iddialar kafa karıştırdı: Basın önünde yalandan ağlıyor
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?