USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Rıza Çalımbay: 'İyi bir galibiyetti'

DG Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Ballkani galibiyeti ile ilgili, “Sonradan oyuna giren arkadaşların gol atması beni çok mutlu etti. Benim için yedek kulübesindeki oyuncular çok önemli. Oyuna girdiler ve mükemmel oynayarak gollerini attılar. İyi bir galibiyet aldık"

Rıza Çalımbay: 'İyi bir galibiyetti'
14-10-2022 10:18
Google News

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu 4. haftasında deplasmanda Ballkani'yi 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Ballkani ile müsabakasını kazanmak için sahaya çıktıklarını söyleyen Çalımbay, "Maalesef yenik duruma düştük ama mücadeleyi ve oyun disiplinini hiç bırakmadık. Gollerimizi de bulduk çok iyi şekilde. Sonradan oyuna giren arkadaşların gol atması beni çok mutlu etti. Benim için yedek kulübesindeki oyuncular çok önemli. Çünkü onlar her an maç kazandırabilirler. Oyuna girdiler ve mükemmel oynayarak gollerini attılar. İyi bir galibiyet aldık. Önümüzdeki CFR Cluj maçını da güzel şekilde bitirirsek çok büyük avantaj yakalamış olacağız. Kolay bir maç olmayacak. Ballkani maçı gibi zor geçecek. İnşallah onu da halledeceğiz. Özellikle ikinci yarı çok iyi oynadı." diye konuştu.

Oğuzhan Sarzep - Volkan Kaplan

İLGİLİ HABER
Sivasspor Kosovada geri döndü! Sivasspor Kosova'da geri döndü!
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?