USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Rıdvan Dilmen ve Bünyamin Gezer'den Ümit Öztürk'e sert tepki!

Kayserispor - Trabzonspor maçının hakemi Ümit Öztürk'ün, Trabzonspor lehine verdiği tartışmalı penaltı kararı tepkilere neden oldu. Eski hakem Bünyamin Gezer ve yorumcu Rıdvan Dilmen hakem Ümit Öztürk'e sert tepki gösterdi.

Rıdvan Dilmen ve Bünyamin Gezer'den Ümit Öztürk'e sert tepki!
02-10-2022 04:01
Google News

Trabzonspor bugün konuk olduğu Kayserispor karşısında son dakikalarda galip ayrıldı. Karşılaşmanın hakemi Ümit Öztürk'e eski hakem Bünyamin Gezer ve Rıdvan Dilmen'den sert eleştiri geldi. 

Eski milli futbolcu, teknik direktör ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen TV 8.5 ekranlarında şu açıklamayı yaptı:

"Geçen sene Trabzonspor için 'Gölge etmeyin. Trabzonspor zaten iyi takım' demiştim. Şimdi bu sene. Geçen hafta Gaziantep FK maçında son dakika golü faul. Trabzonspor'un penaltısı öncesi Trezeguet rakibine iki kez faul yapıyor. VAR hakemi Ümit Öztürk'ü de yakıyor. Sen sadece son pozisyonu gösterirsen penaltı, evet. Ancak pozisyon öncesi Trezeguet rakibine iki kez faul yapıyor. VAR hakemi hem çağırıyor, hem işine geleni ekrana veriyor. E nerede adil oyun?"

BÜNYAMİN GEZER: YAZIK ÇOK YAZIK

''İkili mücadele devam dersin eyvallah derim. Hücum faul dersin onu da kabul ederim. Zorlama bir var kararı ile penaltıya ise hayır derim. Pozisyonu bol seyir keyfi veren Kayserispor Trabzonspor maçına VAR müdahalesi damga vurdu. Yazık hem de çok yazık.''

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?