USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Red Bull Dance Your Style'ın ilk finalistleri belli oldu

Hip hop, popping, house gibi sokak dansı türlerini bünyesinde barındıran dans yarışması Red Bull Dance Your Style geri dönüyor. Yarışma öncesinde özel bir performans sergileyen Gülay Tezcan, Eylül Kaplan, Rıdvan Bayar ve Bayram Biser Mutlu, önceki yıllarda gösterdikleri performan

Red Bull Dance Your Style'ın ilk finalistleri belli oldu
14-06-2021 14:46
Google News

Bünyesinde; Hip hop, popping, house gibi sokak dansı türlerini barındıran dans yarışması Red Bull Dance Your Style geri dönüyor. Red Bull Dance Your Style elemeleri, bu yıl sosyal medya üzerinden toplanan başvurularla tamamlandı.

İzmir, Ankara ve İstanbul'da haziran ayı içerisinde gerçekleşecek elemelerin ardından jüri tarafından seçilecek 16 dansçı ise 4 Temmuz'da İstanbul'da gerçekleştirilecek finalde Türkiye'nin en iyisi olmak için mücadele vereceği belirtildi. Dansçıların Hip hop, popping, house dance gibi sokak dansı stillerinde hünerlerini sergileyeceği yarışmada kadın ve erkek dansçılar birlikte yarışacak. Yarışmanın iyileri ise seyircilerin oylarıyla belirlenecek. En iyi seçilen isim Güney Afrika'da düzenlenecek Dünya Finali'nde Türkiye'yi temsil edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?