USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ramazan’ın kalbi Şehreküstü’de atıyor

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte her gün binlerce kişinin iftarını açmak için geldiği Şehreküstü Konakları ve Şıh Meydanı adeta kardeşliğin perçinlendiği sembol bir alan haline geldi.

Ramazan’ın kalbi Şehreküstü’de atıyor
04-06-2017 16:20
Google News
Ramazan Ayının ilk gününden itibaren Gaziantep’in dört bir tarafından Şehreküstü Konakları ve Şıh Meydanı’na gelen vatandaşları AK Parti Gaziantep Milletvekili ve AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt yalnız bırakmadı.

Aile ziyaretleri yapıldı

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt iftar öncesinde Yukarıbayır ve Turan Emeksiz Mahallelerinde bulunan Yıldırım, Türkmen ve Nohut ailelerinin evlerine misafir oldular. Ailelerli ziyaret eden heyet daha sonra mahalledeki çocuklara oyuncak dağıtarak, mahalle sakinleriyle sohbet ettiler.

Ramazan ayı yardımlaşma ayıdır

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül hükumet ve belediyeler olarak vatandaşın her zaman yanında olduklarını belirterek, “Ramazan ayı paylaşmanın ve kardeşliğin pekiştiği bir ay. Bu Ramazan Ayı’nı da en güzel şekilde değerlendirmeliyiz. Bu çerçevede Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte, aile ziyaretinde bulunduk. Onların ihtiyaçlarını yerinde görüp taleplerine kulak verdik. Ben Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na bu konuda yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi

Vatandaşlarla birlikte iftar

Aile ziyaretlerinin ardından AK Parti Gaziantep Milletvekili ve AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt ve beraberindeki heyet daha sonra Şehreküstü konakları ve Şıh Meydanı’na gelerek vatandaşlarla hasbihal ettiler. AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, iftar yemeklerini inceleyip, vatandaşlara hazırlanan tabldotlara yemek koyarak yeni sistemi oldukça beğendiğini ifade etti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?