USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

PRENSİPTE ANLAŞTI

Gaziantepspor’un küme düşmesiyle birlikte ayrılmak isteyen oyuncuların başında gelen Orkan Çınar’ın, son şampiyon Beşiktaş ile prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi.

PRENSİPTE ANLAŞTI
03-07-2017 10:21
Google News
Gaziantepspor’un küme düşmesiyle birlikte ayrılmak isteyen oyuncuların başında gelen Orkan Çınar’ın, son şampiyon Beşiktaş ile  prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi. Tatilini yarıda keserek İstanbul’a gelen genç oyuncunun tüm görüşmelerini babası Meriç Çınar’ın yürüttüğü gelen bilgiler arasında.

GÖRÜŞMEYİ BABASI YAPIYOR

Gaziantepspor’da planlanan olağanüstü kongreden dolayı net bir yanıt veremedikleri bildirilirken, oyuncunun da transfer konusundaki tüm yetkiyi babası Meriç Çınar’ın üstlendiği bildirildi. Orkan’ı transfer dedikodularından uzak tutmak isteyen Meriç Çınar’ın netleşmeden oğluyla da bir görüşme yapmadığı öğrenildi.

ORKAN İSTANBUL’DA

Genç futbolcunun ise Almanya’daki tatiline ara vererek Türkiye’ye döndüğü öğrenildi. Sosyal medya hesabı üzerinden dün bir fotoğraf paylaşan genç yıldızın siyah-beyaz gömleği de dikkatlerden kaçmadı. Orkan’ın bu fotoğrafı paylaşması, Beşiktaş’la görüşmek üzere İstanbul’a geldi şeklinde yorumlandı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?