USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Polisgücü Avrupa’ya hazırlanıyor

Eurohockey 2017 Açık Alan Kulüpler Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Gaziantep Polisgücü, Haziran ayında Cebelitarık’ta düzenlenecek şampiyonaya sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Polisgücü Avrupa’ya hazırlanıyor
01-05-2017 09:50
Google News
EuroChalleng 2’de bu sezon ülkemizi temsil etmeye devam edecek olan Gaziantep Polisgücü Hokey Takımı’nın rakipleri belli oldu. Cebelitarık’ta 1-4 Haziran tarihleri arasında oynanacak olan maçlarda Polisgücü, İsviçre takımı Servette HC,  Slovakya ekibi KPH Raca, Litvanya takımı Ardas Rudamina, Cebelitarık temsilcisi Grammarians Hc, Hırvatistan temsilcisi HAHK Mladost ve Portekiz ekibi Clbe Futebol Uniao de Lamas ile karşılaşacak.

’"

KAPLAN: AVRUPA’DAN ZAFERLE DÖNECEĞİZ

Haziran’da Cebelitarık’ta yapılacak Eurohockey 2017 Açık Alan Kulüpler Şampiyonası hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan, “Ligde bu sezonda şampiyonluğu kimseye kaptırmak istemiyoruz. 1. etap maçlarını istediğimiz yerde tamamlayamadık ama ikinci etapta liderliği ele geçirip şampiyon olma hedefindeyiz. 1-4 Haziran tarihleri arasında Cebelitarık’ta düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’ndan zaferle dönmek  istiyoruz" diye konuştu. Musa BAŞ

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?