USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Özsoylu: Daha güzel maçlara imza atacağız

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Lig’in 15. haftasında konuk ettiği Göztepe’yle 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından, her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Özsoylu: Daha güzel maçlara imza atacağız
12-12-2015 21:25
Google News
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Vedat Özsoylu, iyi bir rakiple oynadıklarını belirterek, ”İyi kapandılar. Biz de iyi pozisyon yaptık. Maç boyunca gözlemlediğim süre içerisinde, 12 pozisyonumuz vardı. Ama bir türlü gol bulamadık. Biz de iyi bir takımız. Takımımız iyi futbol oynuyor ve kalecimiz çok iyi. Sonradan maça giren oyuncumuz Umut Sönmez, iyi mücadele vererek, kanatlardan iyi top götürmeye çalıştı. Oyuncuları daha yakından tanıyınca, daha güzel maçlara imza atacağız” diye konuştu.


DİYADİN: "BU KAYIP SÜREÇLERİ ATLATIRIZ DİYE DUA EDİYORUM"



Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin ise, "Bana göre Gaziantep Büyükşehir Belediyespor da bizim gibi ligde yukarıları hakkeden 3-4 takımlardan bir tanesidir. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, iyi futbol oynamaya çalışan bir takım. İkinci yarı biraz daha rakibin baskısıyla geçti. İki takım da tanıdıktı. 4-5 haftadır kayıplarımız var. İnşallah bu kayıp süreçleri atlatırız diye dua ediyorum. Bundan sonraki maçlarda her iki takıma da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?