USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

ÖZPİNECİ YALANLADI

Gaziantepspor başkanı Mutlu Özpineci, basında hakkında çıkan iddiaları yalanlayarak şahsına iftiralar atıldığını söyledi. Özpineci, haberlerde yer alan Kızıl kardeşlerinin parmağı olduğu şeklindeki iddiaların kendisine ait olmadığını belirterek kendisine atılan iftiraların tutanakları tutan avukata ait olduğunu ifade etti.

ÖZPİNECİ YALANLADI
17-08-2017 09:26
Google News
Resmi siteden yapılan açıklamada “Başkanımız Mutlu Özpineci, basında hakkında çıkan iddiaları sert bir dille yalanladı. Özpineci, söylemediği şeyleri söylemiş gibi gösteren medya kuruluşlarına tepki göstererek  “Aktif ve Deniz Bank üzerinden yatırılan toplam 5 milyon kayboldu. Beşiktaş maçında 10 milyon bilet parasına ne oldu? Güvenlik şirketinin 5 ay durup şimdi haciz getirmesi planlı ve Kangwa ve Fatao’yu da Göztepe’ye verecekler maça çıkmayın dediler” şeklinde basında yer alan bilgilerin kendisine ait olmadığını haciz işlemleri için gelen avukatlara ait olduğunu duyurdu.

Özpineci, göreve geldiği günden buyana Gaziantepspor hakkında ve şahsı adına ortaya atılan iddiaların doğru olmadığını çamur at izi kalsın politikasından ibaret olduğunu vurguladı. Özpineci, kulübe haciz işlemleri için gelerek gövde gösterisinde bulunan avukatların farklı niyetlerle geldiklerini aktararak “Kulübe gelen avukatlar yanlarında getirdikleri basın mensuplarıyla amaçlarının ne olduğunu gösterdiler. Yaşanan olayların perde arkasında tamamen Gaziantepspor Kulübünü yok etme politikalarının olduğunu görüyoruz. Haciz işlemleri için gelen avukatlar, kamuoyunda sansasyonel bir ortam oluşturmak istedi. Yaşanan bu olaylar beni ve arkadaşlarımı derinden üzüyor. Ama Gaziantepspor’u yok etmek isteyenler emellerine ulaşamayacak.” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?