USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Özmen: “Telafi edeceğiz”

Erzurum mağlubiyetini yol kazası olarak gördüklerini ifade eden Gazişehir Gaziantep Futbol Şube Sorumlusu Erhan Özmen, “Kötü oynama hakkımızı kullandık. Her mağlubiyet bizi çok derin etkiliyor. Çünkü maç kaybetme kredimiz yok. O yüzden toparlanmak zorundayız. Hedefe doğru tekrar dört elle sarılacağız. Telafi etmek durumumuz var” dedi.

Özmen: “Telafi edeceğiz”
12-04-2018 11:45
Google News
Gazişehir Gaziantep Futbol Şube Sorumlusu Erhan Özmen, Erzurum deplasmanında hem kötü oyunun hem de mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Bazen aşırı motivasyonun böyle durumlara yol açabildiğine dikkat çeken Özmen, "Beklemediğimiz bir mağlubiyetti. Herkes çok üzüldü. Yol kazası olarak görüyoruz. Kötü oynama hakkımızı kullandık. Her mağlubiyet bizi çok derin etkiliyor. Çünkü maç kaybetme kredimiz yok.  O yüzden toparlanmak zorundayız. Hedefe doğru tekrar dört elle sarılacağız. Erzurum’dan puanla dönmek önemliydi. Ama bunu telafi etmek durumumuz var" dedi.  

 

TELAFİ EDİLECEK

 

Erzurum maçını unuttuklarını ve Altınordu ile oynayacakları karşılaşmaya konsantre olduklarının altını çizen Erhan Özmen, sözlerini şöyle tamamladı: "Sıkıntımız, problemimiz yok. Erzurum maçını artık geride bıraktık. Altınordu maçı olmazsa olmaz haline geldi. Mutlaka kazanmamız gereken maç. Herkes bunun farkında. Ligin boyu kısaldıkça stres de artıyor. Ancak biz bunu üzerimizden atmak durumundayız. Erzurum maçı bizim için uyarı niteliğinde oldu. Gerekli önlemler alınacaktır. Çalışmalara başladık ve Altınordu maçına takımımız en iyi şekilde çıkacaktır. Rakibimizi yenip ilk iki  iddiamızı sürdürmek istiyoruz." MUSA BAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?