USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Özmen: Takımın kendine güveni geldi

Gazişehir Gaziantep Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Erhan Özmen, Elazığspor karşısında elde edilen 3 puanla takımın öz güven kazandığını söyledi.

Özmen: Takımın kendine güveni geldi
01-11-2017 10:13
Google News
Özmen, yaptığı açıklamada, ligin 10. haftasında konuk ettikleri Elazığspor’u 1-0 yenerek, 6 hafta sonra galibiyet sevincini yaşadıklarını ifade etti.

Teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde iyi futbol oynamayan başladıklarını ve çıkışa geçtiklerini belirten Özmen, "Deplasmanda oynadığımız Ümraniyespor maçında bunun sinyallerini vermiştik. Bu maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorduk. 6 haftadır galibiyete hasrettik. Kendi taraftarımızın önünde 3 puanı güzel futbol ile aldık. Bu iyi bir çıkış oldu" dedi.Kırmızı-siyahlıların futbol şube sorumlu Erhan Özmen, 3 Kasım Cuma günü evlerinde oynayacakları Grandmedical Manisaspor maçına da değinerek şunları dile getirdi: "Manisaspor’u da yendiğimiz takdirde sezon başında koyduğumuz hedefe biraz daha yaklaşmış olacağız. Takımın artık kendine güveni geldi. Bundan sonra da iç ve dış sahalarda galibiyetler almamız işten bile değil. Sezon başından bu yana sıkıntılar yaşadık ama şu anda yeni hocamızla çıkışa geçmeye hazırız" MUSA BAŞ

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?