USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Özel güvenlikçileri rahatlatan açıklama

Güvenlik İş Sendikası Gaziantep İl Başkanı Mehmet Dinç, FETÖ soruşturmaları kapsamında faaliyet izin belgeleri iptal edilen şirketlerde çalışan özel güvenlikçileri rahatlatan bir açıklama yaptı.

Özel güvenlikçileri rahatlatan açıklama
05-03-2017 12:48
Google News
FETÖ soruşturmaları kapsamında izin belgeleri iptal edilen şirketlerde çalışan ve işsiz kalan özel güvenlikçilerle bir araya gelen Güvenlik İş Sendikası Gaziantep İl Başkanı Mehmet Dinç, ihalelerin yenilenmesi ile işe geri dönüşler olacağını söyledi.

Dinç, “Devlet idaresinin, FETÖ terör örgütü kapsamında gerçekleştirmiş olduğu soruşturmalar neticesinde bazı özel güvenlik şirketlerinin faaliyet izin belgelerinin iptal edildiğini doğrulamış bulunmaktayız. Bu idari bir karardır. FETÖ terör örgütü operasyonu kapsamında faaliyet izin belgeleri iptal edilen şirketlerin almış olduğu ihaleler feshedilmiştir. Bu şirketlerde çalışan özel güvenlik görevlisi ve üyelerimizin tedirgin olmasına gerek yoktur. Üyelerimizin yeni ihale yapıldıktan sonra aynı kurumda ve aynı şartlarda çalışmaya devam edecekleri aşikârdır” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?