USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ozancan’ın dedesi: Yapanların yurtları, yuvaları dağılsın

Ankara’da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden Ozancan Akkuş’un memleketi Gaziantep’te büyük hüzün yaşanıyor.

Ozancan’ın dedesi: Yapanların yurtları, yuvaları dağılsın
14-03-2016 15:17
Google News
Teröre kurban giden öğrencinin dedesi Mehmet Nuri Akkuş, saldırının yapılmasına sebep olanlara lanet okuyarak, "Bu duruma getirenlerin yurtları, yuvaları dağılsın. Ciğerimiz yanıyor." dedi. ODTÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği’nde birinci sınıf öğrencisi olan Akkuş, 10 Ekim’de Ankara Garı önünde yapılan saldırıda arkadaşı Ali Deniz Uzatmaz’ı kaybetmişti. Ankara’da son yaşanan saldırının kurbanlarından olan 19 yaşındaki genç öğrencinin, baba evine acı haber ulaştı. 3 kardeşten ortancası olan Akkuş’un Sarıgüllük Mahallesi’ndeki evlerinin önüne belediye ekipleri tarafından taziye çadırı kuruldu. Evin balkonuna Türk bayrağı asılırken, aile yakınları da Akkuş ailesine başsağlığı dilemek için eve geldi. Sağlık ekipleri de mahalle önünde hazır bekletildi. 

Saldırıda hayatını kaybeden Ozancan Akkuş’un yakınları ise teröre lanet okudu. Eniştesi Nuh Özgen, Ozancan’ın başarılı bir öğrenci olduğunu söyleyerek, "Allah terörü kahretsin" dedi. Bir başka yakını olan Mahmut Akkuş da olayı duyunca büyük bir üzüntü hissettiğini belirterek, "Duadan başka ne yapabilirsin. Hiç bir şey söyleyecek halde değilim. Tek biz de mi acı? Bütün millette acı." ifadelerini kullandı.

’"

Dede Mehmet Nuri Akkuş ise "Yapanların, bu duruma getirenlerin yurtları yuvaları dağılsın. Ciğerimiz yanıyor." diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?