USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Osmanlıspor maçının biletleri satışa çıktı!

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü 1 Ekim Pazartesi günü saat 19.00’da oynanacak olan Osmanlıspor maçının bilet fiyatlarını açıkladı. Öğrenciler için maç bileti fiyatı yine 1TL olarak belirlendi.

Osmanlıspor maçının biletleri satışa çıktı!
27-09-2018 15:57
Google News
Spor Toto 1. Lig’in 7. haftasında 1 Ekim Pazartesi günü saat 19:00’da Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Gazişehir Gaziantep Futbol Takımı maç biletlerini satışa sundu. Sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle başlayan kırmızı siyahlı ekip geçtiğimiz günlerde Ziraat Türkiye Kupası’ndan elenerek gözünü tamamen lige çevirmişti. 

Kulüpten yapılan açıklamada "Şampiyonluk yolunda taraftar desteğine en ihtiyaç duyduğu günlerde Maraton Tribün biletleri öğrencilere 1 TL’den satışa sunulacakken, diğer taraftarlarımız ise Maraton Alt  ve Üst Tribününe 5 TL’den passolig kartlarına bilet dolumu yapabilecekler." ifadeleri kullanıldı. 

Müsabakanın biletleri passolig satış noktaları, www.passolig.com.tr adresi ve Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu yanında bulunan passolig noktasından ve Gaziantep Üniversitesi önünde bulunan passolig aracından satın alınabilecek.

’OSMANLISPOR
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?