USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Osmaniye'de korkutan deprem! Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş ve birçok ilde hissedildi

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'dan alınan bilgiye göre, saat 18.48'de merkez üssü Osmaniye'nin Düziçi ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde kaydedildi. Depremin şiddeti Gaz

Osmaniye'de korkutan deprem! Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş ve birçok ilde hissedildi
11-10-2022 20:39
Google News

AFAD'DAN AÇIKLAMA

AFAD'dan yapılan açıklamada, "Geçmiş olsun Osmaniye. Düziçi ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz." denildi.

VATANDAŞLAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Osmaniye'de 5.1 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından panik yaşayan vatandaşlar sokaklara döküldü. Çok korktuklarını söyleyen vatandaşlar, evlerinden kaçtıklarını ve sokağa çıktıklarını söyledi.

BAKAN KOCA'DAN VATANDAŞLARIN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Deprem sonrası vatandaşların sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Osmaniye Düziçi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremde, şu an itibarıyla, 6 vatandaşımızın olaydan psikolojik olarak etkilenmesi dışında bir sağlık sorunu yaşanmadığı tespit edilmiştir. Osmaniye halkına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah tüm afetlerden korusun." dedi.

OSMANİYE'DEKİ DEPREM GÜVENLİK KAMERASINDA!

Osmaniye'de saat 18.48'de merkez üssü Düziçi ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde kaydedildi. Öte yandan sarsıntı Gaziantep, Hatay, Adana ve Kahramanmaraş'ta da hissedildi. Osmaniye'deki deprem anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Umutcan İşledici - Selçuk Şavran - Merden İslah - Halil Ulubey

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?