USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Online Söyleşi: 9 Aralık 2021- Yerel Medyada Son Durum Nedir

Gazeteciler Cemiyeti tarafından Avrupa Birliği finansmanıyla yürütülen Demokrasi için Medya/Medya için Demokrasi (M4D) Projesi kapsamında 9 Aralık 2021 Perşembe 20:00-21:00 saatleri arasında “Yerel Medyada Son Durum Nedir” başlıklı online söyleşi düzenlenecek. Moderasyonu gazeteci Zeynep Gürcanlı’nın üstleneceği söyleşinin konukları Anadolu İnternet Gazetecileri Federasyonu (AiGF) Genel Başkanı ve Gaziantep Basın Cemiyeti (GBC) Başkanı Arif Kurt ile gazeteci

Online Söyleşi: 9 Aralık 2021- Yerel Medyada Son Durum Nedir
09-12-2021 15:25
09-12-2021 15:28
GAZİANTEP
Google News

Kayıt için tıklayın:

 https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZIldOyvrjssHtSG4g6HQMMKUBFSCBrnCTll

Uygulamayı indirmek ve webinara katılmak için gerekli adımları aşağıda yer alan belgelerde bulabilirsiniz:

  • Telefondan katılım yönlendirme bilgilerine ulaşmak için tıklayınız.

  • Bilgisayardan katılım yönlendirme bilgilerine ulaşmak için tıklayınız.

Uygulamayı indirdikten sonra toplantıya doğrudan yönlendirilmemeniz durumunda açılacak ekrana 868 3570 0640 kodunu girerek de katılım sağlayabilirsiniz.

 

SÖYLEŞİ KONUKLARI HAKKINDA:

Abdullah Akif Solak:
1987 yılında Konya Meram’da doğdu,   Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü mezunu. Meslek hayatına  öğrenciliği esnasında Üniversite Televizyonu Haber Dairesi’nde başladı. KON TV’de stüdyo kameramanlığı, KJ ve Ses Operatörlüğü, Görüntü yönetmenliğinin ardından 2012-2016 yılları arasında  Konya Yeni Haber Gazetesi’nde   Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve sonrasında   Yeni Meram Gazetesi’nde Haber Müdürü olarak görev yaptı.  2015 yılından bu yana   Konya Yenigün Gazetesi’nde Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü görevini sürdüren Abdullah Akif Solak 13 yıldır sektörün içerisinde, siyasi, ekonomi, gündem, asayiş olmak üzere birçok habere ve köşe yazısına imza atmıştır. Sarı basın kartı sahibi olan gazeteci evli ve bir çocuk babasıdır.

Arif Kurt:
1993 yılında ekonomi gazetesi Dünya’da iktisat muhabiri olarak göreve başladı.  2002 yılında Doğan Grubu ‘nun Finansal Forum gazetesinde Gaziantep ve Konya Bölge Müdürlüğü görevinde bulundu.  2004 yılında bölgenin ilk ekonomi gazetesi Beyaz Sayfa Gazetesinin kuruluşunda yer aldı.

2005 yılında Gaziantep Mega TV-Radyo Genel Müdürü olarak görevlendirildi. Halen Mega medya Grubu  Gaziantep Pusula Gazetesi kurucularından ve yazarlarından. 2015 yılında kurulan Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanlığı ayrıca Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkan Yardımcılığı, Türkiye Gazeteciler Koonfederasyonu Etik Kurulu üyeliği yapmaktadır. Türkiye-Suriye Gazeteciler Komisyonu başkanlığı gibi birçok oluşumda yer aldı.

Gaziantep merkezli Ortadoğu Sosyal Projeler Araştırmaları Genel Merkezi (Ospam) kurucuları arasında olan Kurt Gaziantep Kent Konseyi Genel Kurul üyeliği bulunmaktadır.

Halen aktif gazetecilik yapan, ve meslekte 28 yılını geride bırakan Arif Kurt’un, yüzlerce yayınlamış makalesi bulunmaktadır.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?