USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Okulun önü, madde bağımlılarının yuvası oldu!

Gaziantep Çıksorut Mahallesi’nde bulunan bir okulun karşısındaki boş arsa, adeta uyuşturucu bağımlılarının yuvası haline geldi.

Okulun önü, madde bağımlılarının yuvası oldu!
16-09-2017 14:25
Google News
Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi Çıksorut Mahallesi’nde bulunan Mütercimasım Ortaokulu’nun karşısındaki boş arsa, okulların kapalı olmasını fırsat bilen madde bağımlılarının yuvası haline geldi. Yaz tatili boyunca özellikle gece saatlerinde boş arsada uyuşturucu ve alkol alan bağımlılar, çevreye hem korku salıyor hem de zarar veriyor.

’"

Uyuşturucu bağımlılarından dolayı gece saatlerinde okulun bulunduğu bölgeden geçemediklerini söyleyen mahalleli, madde bağımlılarının okulun içine de girip uyuşturucu kullandıklarını ifade etti.

’"

Pazartesi günü okulların açılacağına dikkat çeken Çıksorut Mahallesi sakinleri, yetkililerin bu konuda harekete geçmesini, boş arsanın değerlendirilmesini, çevreye ve okula verilen zararın bir an önce giderilmesini istedi.

’"

Uyuşturucu bağımlılarının yuvası haline gelen arsanın yerine okul, sağlık ocağı, uzay çatılı pazar yeri ya da bir spor kompleksi yapılmasını isteyen mahalle muhtarı Ramazan Fıstıkçı, “Bu sorunumuzun çözülmesi için sayın bakanımıza ve belediye başkanımıza dilekçe verdik; fakat bir netice alamadık. Bu arsaya ne gerekiyorsa yapılmasını istiyoruz. Çünkü arsanın yanı başında okul var. Bütün öğrenciler buradan gelip geçiyorlar” dedi.

’"

Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?