USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Okullar Açıldı, Oğuzeli’nde Öğrencilerin Servis Çilesi Başladı!

Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde taşımalı eğitim gören öğrencilerin okul servis ihalesi yapılamadığı için okula ulaşım sağlayamadığı iddia edildi.  

Okullar Açıldı, Oğuzeli’nde Öğrencilerin Servis Çilesi Başladı!
12-09-2022 12:18
12-09-2022 12:20
GAZİANTEP
Google News

Okulların açılmasıyla birlikte Gaziantepli öğrenciler okul sıralarını doldurmaya başladı. Şehir merkezinde eğitim gören çocuklar toplu taşıma ve okul servisleriyle okullara ulaşım sağlamaya çalışırken merkeze uzak bölgelerde eğitim gören öğrenciler okula ulaşmak için birçok sıkıntıyı aşmak zorunda kalıyor. Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde taşımalı olarak eğitim gören öğrencilerin birçoğu iddiaya göre okul servilerinin ihalesi yapılamadığı için okullarına ulaşamadı.

İddiaya göre okullardan vatandaşlara mesaj atılarak bu hafta öğrencilerin okul servisi olmadığı için okullara taşınamayacağı bildirildi. Geçtiğimiz yıl da aynı problemin yaşandığını ifade eden vatandaşlar karşılarında muhatap bulmakta zorlandıkları söyledi. Yaklaşık olarak 85 köyde çocukların okula ulaşım sağlayamadığını ifade eden vatandaşlar sorunlarının bir an önce çözülmesini bekliyor.     

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?