USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Okan’a Brezilya Usulü Kutlama

Gazişehir Gaziantep’in başarılı futbolcusu Okan Derici’nin 25’nci yaş günü takım arkadaşları tarafından idman sonrası Brezilya usulü kutlandı.

Okan’a Brezilya Usulü Kutlama
17-04-2018 13:49
Google News
25. YAŞINI KUTLADI

Ligin bitmesine 3 hafta play-off’u garantileyen, ilk 2’den Süper Lige çıkmak için bu hafta Ankaragücü ile deplasmanda zorlu bir 90 dakika oynayacak olan Gazişehir Gaziantep FK’de moraller yerinde. Morallerin üst seviyede olduğu idmandan sonra, bugün 25’nci yaş günü olan genç futbolcu Okan Derici’ye, takım arkadaşları Brezilya usulü sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptılar. 

’"

ÖZGÜR ÖZKAYA FİTİLİ ATEŞLEDİ

Özgür Özkaya ve Yasin Palaz’ın idman sahasına getirdiği un ve yumurtalar hazırda bekletilirken,  “İyi ki doğdun Okan” sözleriyle bir anda kafasından aşağı boca edilen un ve yumurtalardan şaşkına dönen Okan Derici, bir süre şaşkınlığını gizleyemedi. Özgür Özkaya’nın başlattığı Brezilya usulü kutlamaya, diğer oyuncular da eşlik ederken, "Pasta kesmeyi beklerken kendimi bir anda bu halde bulunca gerçekten ne kadar çok sevildiğimi anladım" diyen Okan, "Gazişehir, tam bir aile ortamı ve burada olmaktan çok mutluyum" diye konuştu.

Megaspor olarak biz de Gazişehir Gaziantep’in başarılı futbolcusu Okan Derici’ye daha nice sağlıklı, başarılı ve uzun yıllar diliyoruz… MUSA BAŞ

’"

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?