USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Okan Gazişehir’e gelebilir!

2018 - 2019 sezonunda Süper Lig’e çıkmayı mutlak hedef olarak Gören Gazişehir Gaziantep, kaleci mevkiinde sorun yaşamak istemiyor. Gençlerbirliği’nin eski futbolcusu Nihat Şahin’i renklerine bağlayan Gazişehir’in Bursasporlu Okan Koçuk transferi için de Harun Tekin’in başka bir takıma gitme durumunu bekliyor.

Okan Gazişehir’e gelebilir!
30-07-2018 10:42
Google News
Gelecek sezon için iddialı bir takım kurma hedefinde olan Gazişehir Gaziantep, geçtiğimiz dönemin en sorunlu bölgelerinden birisi olan kaleci mevkii için sağlam adımlar atmak istiyor. Geçtiğimiz günlerde Gençlerbirliği ile sözleşmesi sona eren Nihat Şahin’le anlaşan kırmızı-siyahlı ekibin yeni hedefinin Bursaspor’un genç kalecisi Okan Koçuk olduğu öne sürüldü.

Daha önce Koçuk’la ilgili olarak transfer girişiminde bulunan Gazişehir, Bursaspor tarafından 3,5 milyon Euro gibi bir bonservis bedeli istenince geri adım atmıştı. Genç oyuncunun geçtiğimiz sezon Yalçın Koşukavak yönetimindeki İstanbulspor’da yakaladığı gelişim ivmesini sürdürmek isteyen Bursaspor, Harun Tekin’in transferinin gerçekleşmemesi durumunda bu oyuncuyu Gazişehir’e kiralamaya sıcak bakıyor.

Harun Tekin’e yönelik olarak Galatasaray ve Beşiktaş’ın teklifte bulunduğu öğrenilirken Bursaspor’un 3 milyon Euro ve ikinci satıştan pay istediği belirtiliyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?