USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Okan Derici: ’Hedefim dört büyükler sonra tekrar Avrupa’

Gazişehir Gaziantep takımının genç oyuncusu Okan Derici, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuştu.

Okan Derici: ’Hedefim dört büyükler sonra tekrar Avrupa’
11-08-2017 14:13
Google News
İşte Okan Derici’nin röportajından önemli satır başları:

 

’iyi kamp etabı geçirdik’

"Gaziantep’teyiz. Yoğun çalışmaya devam ediyoruz. İki tane iyi kamp etabı geçirdik. Çalışmalarımızı, sürdürüyoruz. Hüseyin hocanın yoğun programlarını herkes bilir.  İlk etap çalışmalarımızıTopuk yaylasındayda geçirdik. Topuk yaylasında istediğimiz çalışmaları yapamadık çünkü hava şartları el vermedi. O yüzden Gaziantep’te yoğun çalışmalara devam ediyoruz. O etabı burada tamamladık"

 

’Türkiye’de Almanya veya Avrupa’ya en yakın çalışan kulüp Altınordu’

"Geçen sezon Altınordu’daydım. Daha önce bildiğim bir şehir Gaziantep. O yüzden alışma sürecinde bir sorun yaşamadım. Ben devre arası gittim Altınordu’ya. Hocam sağolsun bana güvendi, oynattı. Ben de güvenini boşa çıkarmadığımı düşünüyordum. Gerçekten iyi bir kimya yakaladık. Play-Off’u bir puanla kaçırdık. Altınordu modelini ben şöyle açıklayabilirim; Almanya’da doğdum, büyüdüm, orada futbola başladım ve altyapı eğitimimi aldım. Türkiye’de Almanya veya Avrupa’ya en yakın çalışan kulüp Altınordu. Bunun meyvelerini görüyorsunuz; Cengiz olsun, Çağlar olsun. Son olarak Berke var A Milli Takıma dahil oldu"

 

’Hedefim dört büyükler sonra tekrar Avrupa’

"Hedefim her futbolcu gibi tekrar Avrupa’ya dönmek. Ben ilk Galatasaray’a gelmiştim. Öncelikle hedefim dört büyükler sonra tekrar Avrupa. Kendime en yakın gördüğüm lig Bundesliga.  Bundesliga dışında İspanya diyebilirim"

 

‘Almanya çok zor bir lig’

"Buradan ülkemizi Almanya’da temsil eden oyuncu arkadaşlarımızın hepsine başarılar diliyorum.  Almanya çok zor bir lig. Benim düşüncem dünyanın en komple ligi, her anlamda. O yüzden gerçekten oynamak kolay değil. Allah hepsinden razı olsun ülkemizi iyi şekilde temsil ediyorlar"

 

’Ligde ben bizi favori gösteriyorum’

"Herkesin kendine göre bir parola ve hedefi var. Bizim de hedefimiz belli. Bu sene Ankaragücü iyi transferler yaptı. Altınordu’nun iddialı olacağını düşünüyorum, onların belirlerdiği bir sistemi var. Ama ben bizi favori gösteririm"

 

’Samsun’dan puan ya da puanlarla döneriz’

"Kulübün adı değişti, tesisleşmeye gidildi. Yenilendi her şey. Başkanımız ve hocamız sağolsun bize gerçekten o anlamda çok yardımcı oldular. Kadro seçiminde de karakter olarak sıkıntı yaşamıyoruz. Hepimiz iyi anlaşıyoruz, hiç sıkıntı yaşamıyoruz. Bu sene geçen sezona göre daha çok taraftar bekliyoruz. Arkamızda dursunlar, elimizden geleni yapacağımızdan şüpheleri olmasın. Yolun sonu inşallah şampiyonluk olur. Samsunspor maçında da kazanmak için sahada olacağız, umarım Samsun’dan puan ya da puanlarla döneriz
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?