USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Oğuzeli’ne Salonu Kim Yaptırıyor ?

Oğuzeli İlçesi’ne yapılması planlanan spor salonu için Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Oğuzeli Belediyesi tarafından yapılan iki farklı açıklama kafaları karıştırdı.

Oğuzeli’ne Salonu Kim Yaptırıyor ?
29-11-2017 10:00
Google News
Herkesin merak ettiği tek soru ise şu: “Bu salonu kim yaptırıyor?”

 

Oğuzeli ilçesine 1000 kişilik spor salonu yaptırılacak. Yakın zamanda inşaatına başlanacak olan salon için iki resmi kurum açıklama yaptı. Sabah saatlerinde basına servis edilen ilk haberde Oğuzeli Belediye başkanı Mehmet Sait Kılıç’ın ilçeye spor salonu kazandıracak olmasıydı. Bu açıklamanın ardından birkaç saat sonra aynı salon için Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden de bir açıklama geldi. Oğuzeli Belediyesi’nin aksine salonun il müdürlüğü tarafından yapılacağı belirtildi.

 

İşte o açıklamalar;

 

GENÇLİKSPOR’DAN OĞUZELİ’NE SALON

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yatırım programında yer alan Oğuzeli Spor Salonu’nu Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yapacak. İşlemler tamamlandı, inşaata başlanacak.

 

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Oğuzeli’nde bulunan 2 Bin 728 metrekarelik alan üzerine spor salonu inşa edilecek. İhalesi Spor Genel Müdürlüğü tarafından yapılan spor salonu 1000 kişilik kapasiteye sahip olacak.

 

Konuyla ilgili gerekli ilgi ve çalışmalarından dolayı bölge milletvekillerine teşekkür eden Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “Oğuzeli’nde İl Müdürlüğümüze ait olan 2 Bin 728 metrekarelik alan üzerine Spor Salonu yapılması için gerekli projelerimizi Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ilettik. Bölge milletvekillerimizin de projemizle yakından ilgilenerek gerekli çalışmaları yapmasının ardından ihalemiz yapıldı. İhale sonucunda ise Oğuzeli Belediyesi’nden inşaat ruhsatı alarak firmaya yer teslimini gerçekleştirdik. 2019 yılında ise spor salonumuzu tamamlamayı hedefliyoruz. Tamamlandıktan sonra Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak salonumuzu Oğuzeli’ne kazandırmış olacağız” dedi.

 

“2019’DA BİRÇOK TESİS AÇACAĞIZ”

 

Gaziantep sporuna yeni bir ivme kazandıracaklarını söyleyen İl Müdürü Demir, “Ülkemizin sahip olduğu genç ve dinamik nüfus yapısının korunarak yaşam kalitesinin yükseltilmesi için, sağlıklı ve hareketli bir yaşamın gereği olarak toplumda spor yapma kültürünün yerleştirilmesi, spor hizmetlerinin kalitesi ve çeşitliliğinin artırılarak sporun geniş kitlelere yaygınlaştırılmasıyla başarılı sporcular yetiştirilmesi hedeflenmektedir. Bu hedef doğrultusunda gençlerimizin beden, zihin, ruh ve duygu bakımından sağlıklı yetişmeleri için spora önem vermekteyiz. Bu sebeple de şehrimizde bu gibi birçok tesislerin sayısını artırmak için çalışmalarımızı yürütmekteyiz. 2019 yılında birçok tesisimizin açılışını gerçekleştirerek Gaziantep sporuna önemli katkılar sunacağız" diye konuştu.

 

OĞUZELİ’NE YENİ SPOR SALONU

 

Yaptığı çalışmalarla fark yaratmaya devam eden Oğuzeli Belediyesi ilçeye yeni spor salonu kazandırıyor. 2728 metrekarelik alana yapılacak olan çok amaçlı spor salonu toplam 1000 kişilik kapasiteye sahip olacak.

 

Spora olan desteklerinin devam edeceğini belirten Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, amaçlarının Oğuzeli’nin sporda öncü bir ilçe haline gelmesi olduğunu söyledi.

 

Başkan Kılıç, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için onları spora teşvik ediyoruz. Bu kapsamda belediye olarak yatırımlar yapıyoruz. Gençlerimizin çocuklarımızın daha sağlıklı bir yaşama adım atmaları için yapılacak olan spor salonumuz şimdiden hayırlı olsun. Spor gençlerimizin daha sağlıklı olması, daha disiplinli yetişmesi ve kendilerini hayata daha iyi hazırlamaları için çok önemli. Gençlerimizin spora olan ilgisini arttırmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız, ailesine ve ülkesine daha faydalı bireyler yetişmesi için tüm imkanları sunacağız” ifadelerini kullandı.

 

“OĞUZELİ HALKI İYİ HİZMETİ EDİYOR”

 

Oğuzeli halkının iyi hizmet almayı hak ettiğinin altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Hemşerilerimizin daha iyi şartlarda yaşamaları için elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

 

Daha yaşanabilir bir Oğuzeli için yaşam standartlarımızı arttırmak zorundayız. Bunun içinde kültürel sosyal ve sportif kalitemizi arttırmalıyız göreve geldiğimiz tarihten itibaren önceliğimiz bu oldu ve olmaya devam edecek. Yapımına başlayacağımız spor salonu ile gençlerimiz daha çok spor yapacaklar önemli başarılara imza atacaklar bizleri gururlandıracaklar” dedi.

telgraf
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?