USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

O isim de açığa alındı!

Darbe girişiminin ardından OHAL kapsamında kanun hükmünde kararname ile görevden almalar sürüyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nı geçici görevle vekaleten yürüten Nuraydın Arıkan’ın da açığa alındı.

O isim de açığa alındı!
29-07-2016 11:35
Google News
Darbe Girişimi’nin ardından OHAL kapsamında kanun hükmünde kararname ile görevden almalar sürüyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nı geçici görevle vekaleten yürüten Nuraydın Arıkan’ın da açığa alındı.

Arıkan, daha önce de ünlü Televizyoncu Uğur Dündar’ın yaptığı Arena programında da programcılık yapıyordu. Son olarak da, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nı geçici görevle vekaleten yürütüyordu.

Cumhurbaşkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Bölümü’nde göreve başlayan, daha sonra kadrosunu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na aldırarak, Bakan danışmanı olan Nuraydın Arıkan, OHAL kararnamesinde açığa alındı. Son olarak da, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nı geçici görevle vekaleten yürütüyordu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?