USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mustafa Cengiz: 'İrfan Can için son olarak 5.5 milyon Euro, Linnes ve yüzde 20 dedik'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, ezeli rakpleri Fenerbahçe'ye imza atan milli futbolcu İrfan Can Kahveci transferinde son olarak Başakşehir'e 5.5 milyon Euro, Martin Linnes ve satıştan yüzde 20 teklif verdiklerini söyledi.

Mustafa Cengiz: 'İrfan Can için son olarak 5.5 milyon Euro, Linnes ve yüzde 20 dedik'
04-02-2021 21:51
Google News
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kulüp televizyonunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir grup muhalifin kendilerini beceriksiz gördüğünü söyleyen Cengiz, "Bazı üçkağıtlarda, bazı dolambaçlı yollarda, bazı yalanlarda becerikli değiliz. Galatasaray kültürdür. Galatasaray, dürüstlük abidesi olmak zorunda" dedi.

Erencan Yardımcı'nın Eyüpspor'a 4 milyon 200 bin TL'ye transferiyle ilgili yapılan eleştirilerin sorulması üzerine Cengiz, "Çok ayıp ediyorlar. Siz 100 bin Euro eden bir futbolcuyu 4.2 milyon TL'ye nasıl yollandınız diyorlar. Değeri 100 bin Euro'luk futbolcuyu nasıl sattınız diyorlar. Buna şark kurnazlığı denir. Biz kesinlikle limitler içinde kaldık. TFF ve Kulüpler Birliği toplantısında TFF'ye sordum, açıklayın dedim. Hangi kulübün ne kadar açığı var diye. Mahremiyet var dediler. Bütün ücretler hepsi var. Fair-play; dürüstlük, adillik, mertlik demek. Benim 1 milyon Euro yakın var dedim. Trabzon artıdayız dedi. Dedikodulara mahal vermeden hangi kulübün ne kadar vardı, ne kadar aştılar bu sene geçen sene. TFF bunu açıklasın. Ben bunu görüyorum. Açıklayacağını düşünmüyorum. Ben açıkladım. Diğer kulüpler de açıklasın. TFF lisans kurulu tek tek didikledi. Ben UEFA'dan da denetleniyorum. Ceza vermek zorunda aşmışsa. TFF bizim milli kuruluşumuz. Zora sokmam. Adil olması için desteğimi veririm. Bir camiadan korkup bir takım kuralları ertelemek, kırmızı ışıkta geçeni yeşil ışıkta gibi yazmak, gelecek kuşakları bir ülkenin mahşeri vicdanını ve ahlakını öldürür” diye cevap verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?