USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Muhittin Bay’a geçer not

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Muhittin Bay, seçim kampanyasıyla dikkat çeken isim oldu. Bay, seçim çalışmasının semeresini cumartesi günü yapılan temayül yoklamasında gördü. Oy kullanmaya gelen delegelerin ilgi gösterdiği aday adaylarının başında geldi

Muhittin Bay’a geçer not
07-05-2018 09:23
Google News
Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Muhittin Bay, temayülde en dikkat çeken aday adayların başında geldi. 98 Numarayla temayül yoklamasına giren Bay, ilk sınavı geçti. Muhittin Bay, Ak Parti’de aday adaylığı başvurusu yaptıktan sonra yürüttüğü seçim kampanyasıyla herkesin dikkatini çekti. Aday adayları başta olmak üzere tüm partililer, Muhittin Bay’ın seçim kampanyasında farklılığını teslim etti.

 

İLK SINAVINI TEMAYÜL YOKLAMASINDA VERDİ

 

Bay, Ak Parti aday adayları arasında en çok konuşulan isim haline geldi. Muhittin Bay, yürüttüğü seçim kampanyasının ilk sınavını temayül yoklamasında verdi. Temayülü başarıyla geçen Muhittin Bay, gösterilen ilgiye aday olduktan sonra da layık olmaya çalışacağını, “oylar Ak Parti”ye sloganıyla gitmedik yer, sıkmadık el bırakmayacağını kaydetti.

 

Muhittin Bay, sözlerini şöyle sürdürdü: “ Seçim kampanyasıyla sadece Ak Parti’nin değil diğer partilerinde ilgisini çektik. Ak Parti aday adayı böyle olmalı. Biz üstümüze düşeni yaptık. Çünkü Türkiye’nin birinci partisi, iktidar partisi ve Türkiye’nin son 16 yılına damgasını vuran partinin aday adayı nasıl olmalı onu gösterdik. Aday adayları birbiriyle yarışır gibi görünse de, aslında hepimiz aynı hedefe doğru yürüyen hatta koşan aday adaylarıyız. Biz birbirimize rakip gibi görünsek de asıl rakibimiz diğer parti ve o partilerin aday adaylarıdır. Ak Parti’nin aday adayı farkını ortaya koyduk. Şahsıma gösterilen teveccühten çok memnun kaldım. Allah nasip ederse aday olduğum takdirde bu farkı daha fazlasıyla göstererek, 24 Haziranda Ak Parti’yi açık ara birinci, Cumhurbaşkanımızı ise ikinci tura kalmadan ilk turda seçtireceğiz.”

 

Muhittin Bay, çok başarılı seçim kampanyası ve başarılı temayül yoklaması geçirdiklerini bu başarının 24 Haziranda sandıklara yansıtacakları sözünü verdi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?