USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Muhittin Bay Cumhurbaşkanının davetiyle Gençlik Zirvesine katıldı.

Gaziantepli hukukçu, iş adamı, Kürşad Group Yönetim Kurulu Başkanı, Gazikent Eğitim, Kültür, Sanat, Tarih Derneği Genel Başkanı Muhittin Bay, Ankara’da düzenlenen Türkiye Gençlik Zirvesine katıldı.

Muhittin Bay Cumhurbaşkanının davetiyle Gençlik Zirvesine  katıldı.
13-07-2021 02:16
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetiyle Ankara’daki proğrama katılan Muhittin Bay, zirvede Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere çok önemli mesajlar verdiğini söyledi.

Bay, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençlere verdiği önemli tavsiyeyi hatırlatarak, “Lütfen ne kendine ne de milletine faydası olmayan muhterislerin hayallerinizi çalmasına, cesaretinizi kırmasına, enerjinizi heba etmesine izin vermeyin”dediğini dile getirdi.

“Gençlere ulaşmanın onların duygularını istismar ederek olmayacağını” belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine sonuna kadar katıldıklarını ifade eden Başkan Bay, nitelikli gençliğin nitelikli toplum gelişimine katkı sunacağını kaydetti.

Ak Parti Gaziantep’ten 27. dönem milletvekili aday adayı olan, son yerel seçimlerde AK Partiden Şahinbey Belediye Başkan aday adayı olan iş adamı, hukukçu Gazikent Eğitim, Kültür, Sanat ve Tarih Derneği Genel Başkanı Muhittin Bay, Ankara’da gerçekleşen proğram hakkında sosyal medya hesabından “TGSP - Türkiye Gençlik Zirvesi Programına Ülkemizin Lideri Ülkemizin Cumhurbaşkanı
Partimizin Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Reisimizin misafiri olarak katıldık”şeklinde paylaşımda bulundu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?