USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
Gündem

Muhittin Bay ‘’Bu Aziz Millet ve Kadim Devlet bedelle, kanla, kazanıldı, tarihe yazıldı’’

Gazikent Eğitim Tarih Kültür ve Sanat Derneği Genel Başkanı, Kürşat Group Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Bay 15 Temmuz 2016'da yaşanan darbe girişimini lanetledi.

Muhittin Bay ‘’Bu Aziz Millet ve Kadim Devlet bedelle, kanla, kazanıldı, tarihe yazıldı’’
15-07-2021 14:23
Google News
FETÖ'cülerin, 15 Temmuz 2016'da kalkıştıkları hain darbe girişiminin üzerinden 5 yıl geçtiğini anımsatan Bay., Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önderliğinde darbe girişimine karşı direnişte 251 kişi şehit oldu, binlerce kişi yaralandığını ifade ederek, şehitlere Allaha’tan rahmet diledi.

Gazikent Eğitim Tarih Kültür ve Sanat Derneği Genel Başkanı Muhittin Bay, 15 Temmuz hain darbe girişimi hakkında yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: ‘’Yüce milletimizin her destanının ardında yüzlerce binlerce şehit ve gazi var. Bu Aziz Millet ve Kadim Devlet bedelle kanla canla kazanıldı, tarihe yazıldı. Tüm dünyanın gözleri önünde yaşanan o hain 15 Temmuz gecesinde Aziz Milletimiz herkese ders olacak ve bir daha hiç kimsenin unutamayacağı bir ders vermiştir’’ dedi.

7’ den 70’ e herkes Vatanına, Millettine, Demokrasisine sahip çıkarak canı pahasına dahi olsa gereken cevabı verdiğini söyleyen Bay şunları ekledi: ‘’ 15 Temmuz'u unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız. 15 Temmuz Destanı’nın 5’inci yıl dönümünde şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz’’ dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKÄ°P EDÄ°N...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?