USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Motosikleti çalınan minik çocuğa büyük jest

AK Parti Sakarya Milletvekili ve eski motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu, Antalya'da yarışlara hazırlandığı sıralarda motosikleti çalınan 4 yaşındaki Göktürk'e oğlu Zayn'ın motosikletini hediye etti.

Motosikleti çalınan minik çocuğa büyük jest
26-10-2022 14:51
Google News

Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşayan ve hobi amaçlı Enduro yarışlarına katılan Türker Burak Tezcan'ın 4 yaşındaki oğlu Göktürk'ün, geçtiğimiz günlerde cross motosikleti kaldıkları evin apartmanından çalındı. Babası gibi yarış tutkunu olan Göktürk, kreşten geldiğinde apartmanda motosikletini göremedi. Göktürk'ün durumu annesi Eda Tezcan'a bildirmesinin ardından motosikletin çalındığı fark edilirken, baba Türker Burak Tezcan, polise giderek şikayetçi oldu. Motosikletinin çalınmasından dolayı büyük üzüntü yaşayan minik Göktürk'ün elinde ise sadece kaskı kaldı.

Kenan Sofuoğlu minik Göktürk'e jest

Motosikleti çalınan minik Göktürk'ten haberi olan AK Parti Sakarya Milletvekili ve eski motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu, aileye ulaşarak Sakarya'nın Akyazı ilçesindeki pistine davet etti. Sabah saatlerinde bölgeye gelen aile Sofuoğlu ile bir araya geldi. Minik Göktürk ile görüşen Sofuoğlu, pistte bir süre sürüş eğitimi verdikten sonra oğlu Zayn'ın motosikletini kendisine hediye etti. Hediyesinin mutluluğunu yaşayan minik Göktürk daha sonrasında Zayn ile birlikte sürüş yaptı.

Burak Can Tokyürek - Orkun Kaya
 

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?