USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Milli maç hangi kanalda yayınlanacak? Portekiz Türkiye maçı ne zaman?

A Milli Erkek Futbol Takımımız, Porto kentindeki Dragao Stadyumu’nda Portekiz’in karşısına çıkacak. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nu 2’nci sırada tamamlayan Milliler, Play-Off yarı finaline kalmıştı. UEFA'nın merkezinde yapılan kura ile beraber Ay-Y?

Milli maç hangi kanalda yayınlanacak? Portekiz Türkiye maçı ne zaman?
23-03-2022 15:47
Google News

Türkiye’de 2002 yılından sonra Dünya Kupası heyecanı yeniden başlıyor. Avrupa Elemeleri G Grubu’nu Hollanda’nın bir arkasında, 2’nci sırada tamamlayan Milliler, Play-Off’a kalmaya hak kazanmıştı. Play-Off yarı finalindeki rakibimiz Portekiz oldu. Ay-Yıldızlılar, Portekiz ile Porto kentindeki Dragao Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak. Bu maçı kazanan taraf, finalde İtalya – Kuzey Makedonya maçının galibi ile karşılaşacak. Peki, milli maç hangi kanalda yayınlanacak? Günler öncesinde Portekiz Türkiye maçının hangi kanalda yayınlanacağı ve ne zaman düzenleneceği belli olmuştu.

Stefan Kuntz kimdir? Polis memurluğundan Bundesliga şampiyonluğuna! A Milli Takım teknik direktörü...Stefan Kuntz kimdir? Polis memurluğundan Bundesliga şampiyonluğuna! A Milli Takım teknik direktörü...

Portekiz Türkiye Milli Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Portekiz ile Türkiye arasındaki Dünya Kupası Elemeleri Play-Off yarı final karşılaşması ülkemizde TRT 1 kanalında canlı ve şifresiz olarak ekrana gelecek. Ayrıca, TRT’nin internet sitesinde de maç yayını yapılacak. İnternet yayını ile uydu yayını arasında 30 – 40 saniyelik bir fark bulunuyor. Bu sebeple, uydu yayınında daha erken sürede gelişmelerden haberdar olunabilecek. Bu iki adres dışında Portekiz Türkiye maçının canlı anlatımını TÜMSPOR sayfasından takip edebilirsiniz.

Portekiz Türkiye maçı ne zaman?

Milli Maç Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Portekiz Türkiye maçı 24 Mart Perşembe günü oynanacak. Kritik müsabaka, Türkiye saati ile 22.45’te başlayacak. Portekiz’deki saat, Türkiye’den 3 saat geride olduğu için Porto’daki karşılaşma 19.45’e denk geliyor. Müsabakayı Dragao Stadyumu’nda takip etmek isteyen taraftarların Portekiz yerel saatini dikkate alması gerekiyor. Bunun dışında, Türkiye’nin her yerinde 22.45 itibariyle Portekiz maçı seyredilebilecek.

Milli maç ne zaman?

A Milli Takım’ın Aday Kadrosu

A Milli Erkek Futbol Takımı’nın teknik direktörü Stefan Kuntz, önceki günlerde Portekiz maçının aday kadrosunu belirledi. Kuntz’un aday kadrosunda yer alan isimler şu şekilde…

Altay Bayındır (Fenerbahçe)

Sinan Bolat (GENT)

Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Zeki Çelik (Lille OSC)

Mert Müldür (Sassuolo)

Çağlar Söyüncü (Leicester)

Kaan Ayhan (Sassuolo)

Merih Demiral (Atalanta)

Ozan Kabak (Norwich)

Serdar Aziz (Fenerbahçe)

Caner Erkin (Fatih Karagümrük)

Rıdvan Yılmaz (Beşiktaş)

Abdülkadir Ömür (Trabzonspor)

Cengiz Ünder (Marsilya)

Yunus Akgün (Adana Demirspor)

Berkan Kutlu (Galatasaray)

Dorukhan Toköz (Trabzonspor)

Orkun Kökçü (Feyenoord)

Taylan Antalyalı (Galatasaray)

Hakan Çalhanoğlu (Inter)

Yusuf Yazıcı (CSKA Moskova)

Doğukan Sinik (Antalyaspor)

Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray)

Burak Yılmaz (Lille)

Enes Ünal (Getafe)

Serdar Dursun (Fenerbahçe)

Umut Bozok (Kasımpaşa)

Muhammed Kerem Aktürkoğlu

Rakip Portekiz’in kadrosu da şu şekilde…

KALECİLER: Anthony Lopes (Lyon), Diogo Costa (Porto), Rui Patricio (Roma)

SAVUNMA: Cedric Soares (Arsenal), Joao Cancelo (Manchester City), Diogo Dalot (Manchester United), Gonçalo Inacio (Sporting Lizbon), Jose Fonte (Lille), Pepe (Porto), Nuno Mendes (PSG), Raphael Guerreiro (Borussia Dortmund)

ORTA SAHA: Danilo (PSG), Nunes (Sporting Lizbon) Carvalho (Betis), Moutinho (Wolverhampton), Bruno Fernandes (M. United), Monteiro (Porto) Vitinha (Porto), Bernardo Silva (M. City)

FORVET: Felix (Atletico Madrid), Andre Silva (Leipzig), Ronaldo (M. United), Jota (Liverpool), Guedes (Valencia), Leao (Milan)

Not: Pepe ve Anthony Lopes sakatlıklarından ötürü kadrodan çıkarıldı.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?