USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Milletvekili Atay’dan Gaziantepspor’un durumuyla ilgili çarpıcı açıklamalar

MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Gaziantepspor ilgili gündem yaratacak bomba açıklamalar yaptı.

Milletvekili Atay’dan Gaziantepspor’un durumuyla ilgili çarpıcı açıklamalar
12-09-2018 10:05
Google News
Geçmiş dönemde İbrahim Kızıl yönetiminde yer alan ancak daha sonra yönetimden istifa ederek ayrılan Milletvekili Sermet Atay, o döneme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gaziantepspor’un hakkını savunmak için mahkemelere gittiklerini ancak yalnız bırakıldıklarını belirten Atay, "Zamanında çağrı yaptık, Gaziantepspor’a sahip çıkın, kimse gelmedi" dedi.

KOLTUĞA OTURURKEN 4.5 MİLYON BORCU VARDI

Gaziantepspor için 2007 yılında söylediği sözleri hatırlatan Atay, “ Gaziantepspor’un 2005 yılında sadece 4 buçuk Milyon TL borcu vardı. Türkiye çapında futbolcularımız vardı. 4 buçuk Milyon TL ile borcu devralan arkadaşımız koltuğa otururken "bunu hibe olarak veriyorum" dedi. Önümüze temlikname koydu, ’borçlandık imzalayın’ dedi. Biz ’imzalamayız’ dedik ve ikiye bölündük. O dönemde basın toplantısı düzenleyip çağrı yaptık. ’Gaziantepliler gelin takımımıza sahip çıkalım’ dedik. Kimse gelmedi. Kulübün parası çalınmaya başlandı.

SADECE 3 KİŞİ İFADE VERDİK

Atay; "Cumhuriyet savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Savcılık tanık arıyor, 3 kişi gidip ifade verdik. Mahkemede ’sizden başka Gaziantepspor ile ilgilenen yok mu’ dediler. Ne yazık ki yalnızlaştırıldık. Bu arkadaşlar siyaseti kullandılar. Biz bunlar cezaevine girdiğinde 11 Milyon TL alacağımızı tahsil edip borçları kapatmak istedik. İktidar partisinin 2 milletvekili ‘İbrahim Kızıl tahliye edilmeli, kulübün başına geçmeli’ dedi.  Neyin sorumlusunu arıyoruz? Şimdi ’Gaziantepspor’un geleceği çalındı diyorlar’ günaydın. Gaziantepspor’un geleceği 2007’de çalındı. Siyasi hesaplar uğruna görmezden duymazdan gelindi. Gaziantepspor bile bile ölüme sürüklendi. Gaziantepspor’a yazık oldu."

LÜTFEN GAZİANTEPSPOR’A SAHİP ÇIKALIM

MHP Gaziantep Milletvetili Sermet Atay; "Geçenlerde Gaziantepspor’un maçına gittim. 1500-2000 taraftar vardı. Bir tek siyasi parti temsilcisi milletvekili olarak ben vardım. Gaziantepspor bunu hak etmiyor. Gaziantepli sanayicilerimizi, iş adamlarımızı Gaziantepspor’a sahip çıkmaya çağırıyorum. Siyasilerimizin hepsini maçlara davet ediyorum" diye konuştu


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?