USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Michal Kadlec: Fenerbahçe biraz geride kaldı...

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Michal Kadlec, Fenerbahçe-Slavia Prag müsabakası öncesinde açıklamalarda bulundu.

Michal Kadlec: Fenerbahçe biraz geride kaldı...
17-02-2022 19:08
Google News

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Michal Kadlec, Slavia Prag maçı öncesi Çekya basınına röportaj verdi. Kadlec, Türkiye'de yaşadığı deneyimlerini anlattı.

Kadlec, yaptığı açıklamalarda şunları kaydetti:

"Otobüsümüz kurşunlandı"

"Türkiye'de çok fazla deneyimli yaşadım. Otobüsümüz kurşunlandı. Otobüsümüz taşlandı. Bir zamanlar Trabzonspor deplasmanı çok gergin geçiyordu. Stadyumda bize bozuk ara atılıyordu. Korner atmaya gideceğimiz zaman güvenlik güçleri kalkanlarla arkadaşımızı koruyordu." 

"Beraberlik ihtimali kuvvetli"

"Sanırım beraberlik gibi görünüyor. Fenerbahçe'nin ne gibi sorunları var tam bilmiyorum ama bu maçta şansları eşit görüyorum. Beraberlik ihtimali kuvvetli. "

"Türkiye Ligi'nde dengeler alt üst oldu"

"Forma giydiğim her takımı takip etmeye çalışırım. Türkiye Ligi'nde şu anda dengeler alt üst oldu. Trabzonspor lider ama Konyaspor ve Adana Demirspor zirvede. Fenerbahçe ve Beşiktaş biraz geride kaldı. Galatasaray'ın durumu daha kötü. Nedenini söylemek zor. Fenerbahçe taraftarları takımlarından memnun değil. Bu sene teknik direktör değişikliği de yaşandı. Son lig maçını kazanmalarına rağmen mükemmel durumda değiller. UEFA Konferans Ligi güven kazanmak için önemli. "

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?