USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MHP'den Beyoğlu saldırısına sert tepki: İdam edilsin, kanında boğulsun

İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısına sert tepki gösteren MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, idam cezası isteyerek "Bebek katilleri kanlarında boğulmalı." ifadesini kullandı.

MHP'den Beyoğlu saldırısına sert tepki: İdam edilsin, kanında boğulsun
15-11-2022 10:05
Google News

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde kadın terörist Ahlam Albashır'ın düzenlediği bombalı saldırıda 6 vatandaşımız hayatını kaybederken 81 kişi yaralandı. Türkiye'yi yasa boğan alçak saldırıya MHP'den sert açıklama geldi.

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, saldırganların idam edilmesi gerektiğini söyledi. Erdem, sosyal medya hesabındna yaptığı paylaşımda "Bu zalimleri, bu seri katiller, caniler için idam cezası getirilmelidir. Bu katliamı gerçekleştiren şerefsiz, alçak bebek katilleri kanlarında boğulmalılar. İnsanım diyen herkes, vicdan sahibi her vatandaşımızın arzusu bu yöndedir. Bunların leşi yüreğimizi soğutur ancak." dedi.

Erdem, "Türkiye’nin yükselişini engellemek isteyen iç ve dış işgal cephesi cüretkarlığının ağır sonuçlarıyla yüzleşecektir. Bu zalimleri, bu seri katiller, caniler için idam cezası getirilmelidir. Bu katliamı gerçekleştiren şerefsiz, alçak bebek katilleri kanlarında boğulmalılar." ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?