USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

MHP; Koalisyona da, Muhalefete de, Erken Seçime de Hazır

MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, erken seçim olması halinde MHP’nin Gaziantep’teki oylarını yüzde yüz artıracağını ve birinci parti olacağını iddia etti. Taşdoğan, “Biz olabilecek 3 sonuca da hazırız. Koalisyon derlerse şartlarımız ortada, ana muhalefet olursak en iyisini yaparız. Seçim derlerseler milli iradeden korkmayız” dedi.

MHP; Koalisyona da, Muhalefete de, Erken Seçime de Hazır
06-07-2015 13:36
Google News
Koalisyon ve TBMM Başkanlığı için yapılan seçimlerden sonra MHP üzerinden algı operasyonu yapıldığını savunan Muhittin Taşdoğan, “Bugün dört bir yandan bize baskı yapılıyor. MHP koalisyon istemiyormuş gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Yok MHP, çok tersmiş, sertmiş, zamanından önce konuşmuş. Çok terbiyesizce sözler sarf ediliyor” ifadelerini kullandı.

 

TEK SORUMLU ERDOĞAN

MHP İl Başkanı Muhititn Taşdoğan, Türkiye’de erken seçim olursa bunun tek sorumlusunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi. Taşdoğan, “Türkiye’de krizin adı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Siyasetin krizi yoktur. Türkiye’yi gerdi, siyasi partileri bloklaştırdı. Erken seçimin tek nedeni Cumhurbaşkanı’nın siyasete müdahil olma arzusundan kaynaklanıyor” şeklinde konuştu.

 

İKİSİDE YANLIŞ ADAM

TBMM Başkanlığı için son turda yarışan ismet Yılmaz ve Deniz Baykal’ın MHP’ye çok uzak isimler olduğunu söyleyen Taşdoğan, “Deniz Baykal, ‘Alo Deniz gel’ denildiğinde koşan bir adam. İsmet Yılmaz’da Şah Fırat operasyonunda sıvışan bir bakan’dır. Onun için ikisini de desteklemedik. Ama meclisin çoğunluğu ve milli iradenin oy çoğunluğu İsmet Yılmaz’ı seçmiştir. İnsanların milli iradeye saygı duyması gerekir” dedi.

 

MHP’nin AK Parti’nin değirmenine su taşıdığı iddia ediliyor. TBMM’deki Başkanlık seçiminden sonra bu iddialar yüksek bir sesle dillendiriliyor.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin üzerinde uzun zamandır bir proje yürütülüyor. Milliyetçi Hareket Partisi’ni baskı altına almak, olduğundan farklı göstermek söylediğinden farklı anlatmak istenen projeleri var. Bunu belli guruplar yürütüyor.  7 Haziran akşamı bu projeyi yönetenler daha çok üzerimize gelmeye başladı. 7 Haziran akşamı gelen başkanımız çıktı bir açıklama yaptı. Herkes o açıklamanın yok erken olduğunu söylüyor. Bizi dizayn etmeye çalışanlar bize akıl vermeye çalışıyorlar. Bizim kimsenin aklına ihtiyacımız yok. 46 yıllık partiyiz. Dikkat etseler söylediği sözlerin yalan olduğunu ortaya çıkacak. Şöyle ki en son genel başkanımız konuştu önce HDP kanadı konuştu sonra CHP konuştu sonra balkon konuşması yaptı Davutoğlu sonra genel başkanımız konuştu. Sayın Davutoğlu balkon konuşmasında “Türkiye bu seçim sonuçlarıyla biz birinci partiyiz bu sonuçlarla azınlık hükümeti ile azınlık hükümeti kurulması gerekiyor azınlık hükümeti Türkiye’yi erken seçime götürmelidir’ diyerek bütün partileri tehdit etti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?