USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

MHP Adayı Ejder Demir: Milletin geleceğini oyluyoruz

MHP Gaziantep Milletvekili Adayı Ejder Demir, Mega Medya Genel Müdürü Arif Kurt’u ziyaret etti. Mega TV’de yayınlanan Seçime Doğru programına da konuk olan Demir, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

MHP Adayı Ejder Demir: Milletin geleceğini oyluyoruz
30-05-2018 22:48
Google News
Gaziantep’e ve tüm Türkiye’ye hizmet etmek için yola çıktığını söyleyen MHP Gaziantep 3. sıra Milletvekili Adayı Ejder Demir, “İnşallah memleketimize, ülkemize faydamız olur. Bize sahadan inanılmaz olumlu bir tepki var. İnanılmaz bir teveccüh var. Yani vatandaşımız şunu gördü ki MHP, 15 Temmuz ve sonrasında, bu ülkenin çimentosu, bu ülkenin teminatı ve güvencesi olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bunu nedenle de sahadan aldığımız tepkiler çok olumlu. Bu da bizi mutlu ediyor” dedi.

"MHP CİDDİ BİR OY ORANI ALACAK"

MHP’nin bu seçimlerde önceki seçimlere oranla daha fazla oy alacağını kaydeden Demir, 24 Haziran’ın normal bir seçimden ziyade ülkenin ve milletin geleceğinin seçimi olduğunu ifade etti. Ortadoğu’da ve özellikle yanı başımızdaki Suriye’de yaşananlara da değinen Demir, “Dikkat edin coğrafyamız kan gölüne dönmüş. Gözyaşı dinmiyor. Çünkü bu sürecin nihai hedefi Türkiye Cumhuriyeti’dir. Biz bunu görüyoruz, sayın genel başkanımız bunu görüyor ve milletimiz de bunu gördüğü için güçlü bir MHP’nin olmasını istiyor. Ben inanıyorum ki Gaziantep’te de, Türkiye genelinde de MHP çok ciddi bir oy oranı alacak. Ayrıca inanıyorum ki Cumhur İttifakı da zafere ulaşacak” ifadelerini kullandı.

"SÖZ KONUSU VATANDIR ARTIK"

Ejder Demir, Türkiye üzerine oynanan oyunlara da dikkat çekerek şu açıklamalarda bulundu: “İnsanımız bu ülkenin üzerine oynanan oyunları gördü. Ülkenin içindeki ve dışındaki vatan hainlerini ve bunların uzantılarının amacının ne olduğunu gördü. Bu nedenle Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır.” Söz konusu vatandır artık. İnsanımız da bunun bilincinde. Dolayısıyla bir şekilde Cumhur İttifakı’nın başarılı olması gerekiyor. Biz de bunun için gece gündüz demeden sokaklardayız, ziyaretlerdeyiz.  Bir şekilde Cumhur İttifakı’nın ve MHP’nin ciddi bir şekilde zafere ulaşması için mücadele ediyoruz. Buna da bütün kalbimle inanıyorum ki Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi, 24 Haziran’dan sonra bu ülkenin, bu milletin geleceğinin yapılanmasında tekrar söz sahibi olacaktır.”

Demir, sözlerini şöyle sürdürdü: “24 Haziran seçimleri bu ülkenin, bu milletin geleceğinin oylamasıdır. Birileri buna engel olmak istiyor. Bunlar içerdeki ve dışardaki vatan hainleri. Ama milletimiz sağduyusuyla bir şekilde bu oyunları bozacaktır. Milletimiz, 24 Haziran’da Cumhur İttifakı’nı zafere taşıyacaktır. Şunu da vurguluyorum ki mecliste de güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi’nin olması ülkemizin bekası için kaçınılmazdır.”

HABER MERKEZİ

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?