USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mehmet Kaplan şampiyonluk istiyor

Gaziantep ev sahipliğinde yapılacak Türkiye Hokey Federasyonu 2020-2021 Açık Alan Kadınlar ve Erkekler Süper Liginde kupalara ambargo koyan Polisgücüspor bir kez daha şampiyonluğa inanıyor.

 Mehmet Kaplan şampiyonluk istiyor
04-06-2021 17:53
Google News

Yarın başlayacak olan şampiyonalara kadın ve erkek takımlarıyla katılacak olan Gaziantep Polisgücü Spor hokey takımlarının hazırlıklarını tamamladığını açıklayan Başkan Mehmet Kaplan hedeflerinin her zaman olduğu gibi şampiyonluk olduğunu ve süper lige katılacak takımlara başarılar diledi. Gaziantep’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Hokey Federasyonu 20202021 Sezonu Erkekler ve Kadınlar Açık Alan Hokey Süper Lig’ine kadın ve erkek takımlarıyla katılacak olan Gaziantep Polisgücü Spor takımları hazırlıklarını tamamladı.

EV SAHİPLİĞİ YAPACAK OLMANIN

HEYECANINI YAŞIYORUZ

5 -18 Haziran 2021 tarihleri arasında Gaziantep’te oynanacak THF Süper Lig maçlarıyla ilgili hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan “Covid 19 tedbirleri kapsamında maçlarımız ertelenmişti. Gaziantep önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak olup hepimiz bunun heyecanını hissediyoruz. 5 -18 Haziran 2021 tarihleri arasında Türkiye Hokey Federasyonu 2020 – 2021 Sezonu Erkekler ve Kadınlar Açık Alan Hokey Süper Ligleri kentimizde oynanacak."

HALKIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ

Başkan Kaplan; "Kulübümüzün gerek erkek gerekse kadın takımı THF Süper Liginin yenilmez şampiyonları olarak bu güne kadar Türkiye kupalarını kucaklayarak Gaziantep’e getirmeyi başardı. İnanıyoruz ki bu yılın kadın ve erkek takımlarında da şampiyonluğu Gaziantep Polisgücü Spor takımları kucaklayacaktır. Kentimizde iki hafta boyunca adeta hokey önemli bir spor gündemi olarak hokey severlere ziyafet tadında maçlar izletecek. Türkiye’nin en güçlü takımlarının yarıştığı bu şampiyonaya bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?