USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mecnun Otyakmaz: 'Göz göre göre hakkımız yeniyor'

DG Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, dün Beşiktaş maçında yaşanan tartışmalı taç pozisyonu ve takım kaptanı Hakan Arslan'ın hakem ile girdiği diyalog hakkında konuştu. Otyakmaz, “Son zamanlarda giderek artan algı, takım kaptanımız Hakan Arslan'ı da bu duruma geti

Mecnun Otyakmaz: 'Göz göre göre hakkımız yeniyor'
29-12-2020 23:11
Google News
Süper Lig'in 15. haftasında Sivasspor, deplasmanda Beşiktaş'a 3-0 yenildi. Maçta yaşanan olaylar hakkında Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, yazılı bir açıklama yaptı.

Otyakmaz, Sivasspor camiasının hakem hatalarından dolayı agresifleştiğini söyleyerek, “Mehmet Demirkol: ‘Devrede Hakan Arslan'ın atılması sadece bir oyuncunun dışarıda kalması değil. O Sivasspor'un ruhu. Bir kişi eksilmediler, çok eksildiler.' Mehmet Demirkol'un da bugünkü yazısında belirttiği gibi, evet o Sivasspor'un ruhu. O ruh halimizin son durumu bu. Bizi bu ruh haline sokan; tarafsız Fransız gazetecilerin dahi topun taç çizgisini geçtiğini söylemesi değil. Mesele muallakta kalınan pozisyonlarda daima daha etkili camiaların lehine kararlar verilmesi de değil.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?