USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MAREV’de coşkulu bayramlaşma

Kısa adı MAREV olan Gaziantep’te yaşayan Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı tarafından Ramazan bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen bayramlaşma rekor katılım sağlandı.

MAREV’de coşkulu bayramlaşma
26-06-2017 14:51
Google News
Bayramlaşma törenine katılan Mardinlilerin yanı sıra farklı şehirlerden gelen  konuklar da birbirleriyle sohbet ederken MAREV Başkanı Abdulkerim Arslan birlik ve beraberlik içerisinde hizmetler gerçekleştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Öncelikle eğitim olmak üzere ve birçok sosyal sorumluluk projesiyle de adını duyuran Mardinliler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı (MAREV) tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine Başkan Abdulkerim Arslan, Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya ve vakıf üyelerinin yanı sıra vakıftan eğitim bursu alan öğrenciler katıldı. Coşku içerisinde geçen bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik çağrısı yapan MAREV Başkanı Abdulkerim Arslan, her zaman birlik ve dayanışma içerisinde olduklarını vurguladı. Vakıflarının eğitim ve sosyal yardımlaşmaya önem verdiğini, MAREV’in bu anlamda sadece Mardinlilerin değil, birçok ihtiyaç sahibinin de yardımına koştuğunu ifade eden Arslan, bayramın barış, huzur ve kardeşlik içerisinde geçmesini diledi.

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?