USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

MAÇ ÖZETİ | Gaziantep FK 0-0 Trabzonspor

Süper Lig'de yeni haftanın açılış karşılaşmaları bugün itibariyle oynandı. Erol Bulut'un çalıştırdığı Gaziantep Futbol Kulübü, Kalyon Stadyumu'nda Trabzonspor'u ağırladı. Maçın tamamında iki ekip de skoru değiştirebilmek için çabalarken karşılaşma başladığı

MAÇ ÖZETİ | Gaziantep FK 0-0 Trabzonspor
10-04-2022 00:24
Google News

Ülkemizde Süper Lig heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Bugün, haftanın en kritik karşılaşmalarından biri Kalyon Stadyumu'nda organize edildi. Galibiyet parolası ile sahaya çıkan Gaziantep Futbol Kulübü ile Trabzonspor, 90 dakikanın ardından 1'er puanla ayrılmak durumunda kaldı. Böylece, 40 puanlı Antep, 41 puana yükselirken; 71 puanlı Trabzon; 72 puana çıktı. 

Gaziantep Trabzon canlı izle

Gaziantep Futbol Kulübü ile Trabzonspor arasındaki karşılaşma, ülkemizde beIN Sports HD 1 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebilecek. Ayrıca, yine beIN'in internet sayfası beIN Connect üzerinden de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında, Gaziantep FK Trabzonspor maçına dair gelişmeleri TÜMSPOR sayfasından öğrenebilirsiniz. Unutmadan, uydu yayını ile internet yayını arasında sinyal gönderiminden kaynaklanan 30 40 saniyelik fark olduğunu belirtmekte fayda var. 

Gaziantep Trabzon izle

Erkan Özdamar

Hakan Yemişken

Deniz Caner Özaral

Ömer Faruk Turtay

MAÇ NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Türkiye'de yüz binlerce futbol takipçisinin merakla beklediği Gaziantep Trabzon maçı 9 Nisan Cumartesi günü oynanacak. Bu karşılaşma, ülkemizin saati ile 20.30'da başlayacak. Avrupa'daki gurbetçiler, yerel saatlerini Türkiye saatine kıyaslayarak maç takibi yapabilir. Tüm bu bilgiler dışında, Gaziantep'te maç günü hava sıcaklığının 15 derece olması ve yağışsız geçmesi düşünülüyor.

Gaziantep Trabzonspor beIN Sports HD 1

SON MAÇTA NE OLMUŞTU?

İki ekip arasında sezonun ilk randevusu 22 Kasım tarihinde oynandı. Trabzon Medical Park Stadyumu'nda organize edilen maçı, Bordo Mavililer 3-0 gibi net bir skorla kazanmasını bildi. Trabzon'a galibiyeti getiren golleri Abdülkadir Ömür, Djaniny ve Cornelius kaydetti.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?